Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Києві стартував Міжнародний волонтерський та ветеранський форум «Там, де ми – там Україна»

22 Серпня 2018 • 09:52

Кіл-сть переглядів: 320

Сьогодні, 22 серпня, у Києві розпочав роботу Міжнародний волонтерський та ветеранський форум «Там, де ми – там Україна».

Форум відкрив Президент України Петро Порошенко.

 

 

«Для мене як Верховного Головнокомандувача велика честь відкривати форум «Там, де ми – там Україна». Завдяки 344 тисячам учасників бойових дій на Сході України вдалося зупинити агресора. Завдяки вам чобіт російських окупантів не оскверняє бруківку Києва та інших українських міст. Всі ми знаємо, що теперішня російсько-українська війна – це війна за Незалежність України. І розпочала її Росія. У цій війні ми відстоюємо свої цінності, свободу та європейський вибір. І ключ від миру знаходиться в Кремлі. Мир на російських кабальних умовах для нас неприйнятний», – наголосив Петро Порошенко. 

У роботі форуму також візьмуть участь Голова Верховної Ради Андрій Парубій, Віце-прем’єр-міністр-Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун, народні депутати Андрій Тетерук, Ірина Фріз, Ірина Геращенко, Оксана Корчинська, представники Міністерства оборони України та Генерального штабу.

Нагадаємо, що на форумі голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич разом із ініціаторами – ветеранами та волонтерами з Житомирщини – представлять проект першого в Україні Дому ветерана, який нині впроваджують на базі Центру вертебрології.

Довідково

Основні спікери та модератори дискусії – представники ветеранських та волонтерських організацій: Оксана Гаврилюк, Віталій Дейнега, Олександр Терещенко, Ілля Шполянський, Леся Василенко, Івонна Костина, Андрій Козінчук, Євгеній Жуков, Кирило Недря, Ахтем Сейтаблаєв, Ігор Чернецький, Анна Гвоздяр, Юрій Гріненко, Тарас Ковалик, Віталій Гайдукевич та ін.

Співорганізатори форуму – Благодійні Фонди «Інформаційно-координаційний центр» та «Повернись живим», партнери – Комітет ВР України з питань УБД та учасників АТО, а також Постійна делегація України в Парламентської асамблеї НАТО.

Захід проходитиме у Мистецькому арсеналі упродовж 2 днів.

 

 

Версія для друку