Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Гранти, конкурси та навчання від УАЛ – огляд актуальних можливостей тижня

10 Грудня 2018 • 08:59

Кіл-сть переглядів: 223

Потребуєте підтримки своєї ідеї чи шукаєте можливості реалізації в громадському секторі? Тоді запрошуємо скористатися актуальними можливостями: конкурси, гранти та навчання в Українській академії лідерства.

 

Поспішайте!

 

Грантовий конкурс «Україна плюс» для регіональних ЗМІ

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» у партнерстві з Internews розпочинає міжнародний проект «Посилення незалежних медіа в Європі та Євразії».

 

Керівний комітет проекту обере 10 регіональних ЗМІ, що стануть партнерами проекту. Партнери можуть представляти друковані видання, радіо, телебачення чи онлайн-медіа. Незалежно від типу ЗМІ, місцевий партнер обов’язково повинен мати веб-сайт та можливість публікувати матеріали проекту в Інтернеті, зокрема в соціальних мережах.

 

Кожен із 10 партнерських ЗМІ отримає грант у розмірі 4500 доларів США.

 

Заповнити аплікаційну форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXq7–0i7_v3XY0RBNbNbsVv5BpVS_CJpnK-1d4Z5Bf61Nbg/viewform необхідно до 16 грудня!

 

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до менеджерки проекту Ольги Сушицької, тел. (067) 243-63-55, osushytska@internews.ua.

 

 

Всеукраїнський конкурс журналістських робіт на тему децентралізації 2018 року

Мінрегіон втретє проводить щорічний Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади». Мета конкурсу – підвищити рівень обізнаності людей про реформу та урізноманітнити мотиваційні ресурси для журналістів регіонального рівня, що спонукатимуть до висвітлення процесу децентралізації в Україні.

 

Матеріали мають бути опублікованими вперше у період із 15 жовтня 2017 року до 20 грудня 2018 року.

 

Конкурсні роботи подаються до 20 грудня 2018 року.

 

Більше про конкурс – http://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/regional-dev/rozvytok-mistsevoho-samovryaduvannya/vseukrayinskiy-konkurs-zhurnalistskih-robit-z-tematiki-reformuvannya-mistsevogo-samovryaduvannya-ta-teritorialnoyi-organizatsiyi-vladi/vseukrayinskiy-konkurs-zhurnalistskih-robit-reformuvannya-mistsevogo-samovryaduvannya-ta-teritorialnoyi-organizatsiyi-vladi-2018-rik/

 

 

Грантовий конкурс для закладів ПМД від Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я»

Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» оголошує грант «Розбудова комунальних закладів первинної медичної допомоги як центрів передового досвіду» на підтримку розвитку управлінського потенціалу закладів первинної медичної допомоги (далі – ПМД) та поширення досвіду застосування нових підходів до управління серед закладів ПМД в Україні.

 

Передбачається надання 15 грантів з фіксованою сумою за цим Оголошенням про конкурс № 1 з максимальною сумою до 18 000 доларів США кожен.

 

Подати заявку необхідно до 26 грудня.

 

Деталі – https://www.prostir.ua/?grants=hrantovyj-konkurs-dlya-zakladiv-pmd-vid-proektu-usaid-pidtrymka-reformy-ohorony-zdorovya.

 

 

П’ятий конкурс Culture Bridges для фахівців та організацій культурного сектору

П’ятий конкурс Culture Bridges розпочався 20 листопада 2018 року. Гранти надаватимуться у всіх трьох категоріях. Проекти міжнародної мобільності фінансують поїздки до країн ЄС (і навпаки) до 4 000 євро. Проекти національної співпраці надають фінансування до 10 000 євро на реалізацію спільних проектів українських інституцій із щонайменше двох несуміжних областей України. Проекти міжнародної співпраці підтримують спільні проекти культурних операторів з України та країн ЄС грантами до 50 000 євро.

 

Кінцевий термін подання заявки на гранти міжнародної мобільності — 9 січня 2019 року, на проекти національної та міжнародної співпраці — 31 січня 2019 року.

 

У разі виникнення запитань щодо умов участі можна звернутися за адресою: CultureBridges@britishcouncil.org.ua.

 

 

U-LEAD. Конкурс проектних заявок для ГО: залучення молоді, жінок та людей з особливими потребами до розвитку громад

Програма «U-LEAD з Європою» прагне тісно співпрацювати з організаціями громадянського суспільства (ОГС/ГО), які сприяють реформі децентралізації на регіональному і місцевому рівнях та підтримують розвиток громад, та запрошує ГО подавати свої проектні пропозиції, щоб отримати фінансування своїх проектів.

 

U-LEAD запрошує до співпраці ГО з 22 областей України та з підконтрольних Уряду України територій Луганської та Донецької областей.

 

Заявки приймаються до 20 грудня 2018 р. на електронну адресу iryna.voitsekhivska@giz.de.

 

 

Українська академія лідерства

Українська академія лідерства — це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Навчання в УАЛ триває 6 днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей.

 

Перша хвиля набору триває до 1 березня 2019 року.

 

Стати студентом УАЛ http://www.ual.org.ua/doluchytys/jak-stati-studentom-ukrainskoi-akademii/.

Версія для друку