Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

ТОП конкурсів та грантів для ІГС області

14 Січня 2019 • 08:58

Кіл-сть переглядів: 228

Маєте ідею але не знаєте як її реалізувати? Чи шукаєте нові джерела знань та натхнення? Тоді саме для Вас огляд актуальних можливостей: конкурси, гранти та молодіжний обмін.

 

 

Гранти Європейської комісії на підтримку громадянського суспільства в Україні

Європейська комісія оголосила конкурс грантових заявок на підтримку громадянського суспільства в Україні.

 

Подача заявок до 25 січня 2019 року включно. Бюджет — 5,400,000 (EUR).

 

Мета цього конкурсу пропозицій полягає в зростанні ролі громадянського суспільства у сприянні демократичним реформам на рівні країни.

 

Деталі та аплікаційні форми на участь – https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?ADSSChck=1543896984924&do=publi.detPUB&searchtype=QS&orderby=upd&orderbyad=Desc&nbPubliList=15&page=1&aoref=161525.

 

 

Конкурси стартапів та інноваційних проектів

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап проектів і Конкурс інноваційних проектів – заявки можна подати до 28 лютого 2019 року. Обидва конкурси пройдуть у межах щорічного Всеукраїнського фестивалю інновацій, який відбудеться 14-16 травня 2019 року.

 

Участь у Конкурсі стартап проектів можуть взяти роботи, представлені вишами, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами профосвіти. Проекти мають бути спрямовані на пошук бізнес-моделі, що дозволить швидко вийти на ринок та масштабувати новостворені продукти/послуги. Стадія готовності проекту – не менш як прототип.

 

Щоб долучитися до Конкурсу, необхідно заповнити онлайн-форму.  Опис проекту потрібно надсилати додатково на електронну пошту: directorate.innovation@gmail.com (в темі листа зазначити: Конкурс стартапів _ Назва вашого стартапу).

 

Відбір фіналістів триватиме до 22 березня 2019 року. Результати відбору оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня 2019 року.

 

Участь у Конкурсі інноваційних проектів можуть взяти роботи, спрямовані на створення й реалізацію інноваційного продукту. Вони мають бути представлені закладами вищої чи професійної освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств.

 

Відбір фіналістів триватиме до 22 березня 2019 року. Результати відбору оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня 2019 року. Фіналісти також мають підготувати презентації проектів.

 

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

 

Контактний телефон: + 38 (044) 287 82 17 або +38 (044) 287 82 16, звертатись до Андрія Петровського (petrovskyy@mon.gov.ua) або Миколи Вольвача (volvach@mon.gov.ua).

 

 

ІІ Всеукраїнський конкурс відеороликів «Охорона праці на захисті життя» – 2019

Державне підприємство «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці та територіальних органів Держпраці проводить Всеукраїнський конкурс відеороликів «Охорона праці на захисті життя» (далі –Конкурс) серед школярів і студентів середніх та вищих навчальних закладів з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні.

 

Конкурс проводиться в один етап – з січня по березень 2019 року. Підбиття підсумків та оголошення переможців відбудеться у квітні 2019 року.

 

Роботи, представлені на Конкурс, можуть бути виконані як самостійно, так і колективно. Приймаються лише оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам Конкурсу.

 

Для участі в Конкурсі учасник заповнює заявку по кожній номінації окремо та разом з роботою надсилає в редакцію журналу «Охорона праці» електронною поштою на адресу: mail@ohoronapraci.kiev.ua

 

З детальними умовами участі у конкурсі можна ознайомитися за посиланням http://ohoronapraci.kiev.ua/konurs-videorolikiv/.

 

 

П’ятий конкурс грантів від Culture Bridges

Розпочався п’ятий конкурс Culture Bridges. Гранти надаватимуться у всіх трьох категоріях:

 

Проекти міжнародної мобільності фінансують поїздки до країн ЄС (і навпаки) до 4 000 євро.

 

Проекти національної співпраці надають фінансування до 10 000 євро на реалізацію спільних проектів українських інституцій із щонайменше двох несуміжних областей України.

 

Проекти міжнародної співпраці підтримують спільні проекти культурних операторів з України та країн ЄС грантами до 50 000 євро.

 

Кінцевий термін подання заявки на гранти міжнародної мобільності — 9 січня 2019 року, на проекти національної та міжнародної співпраці — 31 січня 2019 року.

 

Деталі – http://culturebridges.eu/.

 

 

Молодіжний обмін «Stand Together»

ГО «КІПЦ Європейський клуб» шукає 7ох учасників на міжнародний молодіжний обмін «Stand Together»! Подія відбуватиметься з 25-го березня по 4-те квітня 2019 року на осторові Кюрасао.

 

Головною метою обміну є створення простору для дискусій та спілкування для молоді з країн, де гендерно-зумовлене насильство є широко поширеним феноменом, а також для молодих людей, чиї країни більш-менш дають собі раду з цим явищем.

 

Дедлайн подачі заявок – 8 лютого.

 

Витрати на харчування та проживання всіх учасників протягом обміну бере на себе приймаюча організація.

 

Деталі – https://www.prostir.ua/?grants=molodizhnyj-obmin-stand-together-na-kyurasao.

 

 

Конкурс «Кіноосвіта» програми Creative Europe

Відкрито конкурс «Кіноосвіта» підпрограми Медіа, програми Creative Europe.

 

Які проекти підтримуються? – Креативна Європа підтримує проекти розвитку аудиторії, включно із проектами з популяризації кінограмотності та з проведення заходів для розвитку аудиторії.

 

Дедлайн: 7 березня 2019 року!

 

Деталі: https://bit.ly/2Ja82T6.

Версія для друку