Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Підтримка, яку надають люди, надихає тебе і заряджає енергією, – Петро Порошенко про те, як бути Президентом

22 Січня 2019 • 09:15

Кіл-сть переглядів: 214

Бути Президентом – це можливість змінити країну, можливість бути лідером, який веде країну в європейське майбутнє. Допомагає підтримка людей.

Про це сказав Президент України Петро Порошенко в інтерв’ю під час робочої поїздки на Житомирщину.

 

«Коли я спілкуюся зі своїми колегами – Президентами інших країн, то всі вони сказали, що точно не хотіли б зараз за цих умов бути Президентом України. Це можливість змінити країну, можливість бути лідером, який веде країну в європейське майбутнє, можливість рішуче перебудувати країну, навіть коли велика кількість намагається перешкодити цьому процесу. Згадайте, як ми сформували коаліцію після парламентських виборів у 300 голосів – тоді всі були за Європу, НАТО, а потім дезертирами втекли від відповідальності, незважаючи на те, що мали можливість впливати на розвиток країни. Я не приймаю дезертирство в армії і я не приймаю дезертирство в політиці», – сказав Петро Порошенко.

 

Також глава держави розповів, звідки черпає сили.

 

«Звідки беруться сили? Ми з вами бачили зустріч з сотнями людей і там підтримка, яку надають люди надихає тебе і заряджає енергією. Заради таких хвилин варто бути Президентом», – додав Президент.

Версія для друку