Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Обласна ГО «Паритет» презентувала дослідження «Гендерне обличчя Житомира»

24 Січня 2019 • 11:48

Кіл-сть переглядів: 295

В ході публічної дискусії відбулася презентація аналітичного дослідження «Гендерне обличчя Житомира: вчора, сьогодні, завтра». Проводила дослідження обласна молодіжна громадська організація «Паритет» за підтримки Асоціації міст України.

 

Перед початком презентації голова громадської організації Наталія Тарасенко зазначила:

 

«Дякую всім, хто завітав на наш захід. Презентація видання аналітичного дослідження – це головна подія нашого проекту. Проте все, що буде сьогодні представлено та обговорено, стане продовженням впровадження гендерних підходів на комплексному рівні».

 

Проводилося дослідження у співпраці з Головним управлінням статистики в Житомирській області.

  

Учасниками публічної дискусії «Презентація аналітичного дослідження «Гендерне обличчя Житомира: вчора, сьогодні, завтра» стали представниці громадських організацій, працівниці органів місцевого самоврядування та Головного управління статистики в Житомирській області.

 

Відбувся захід сьогодні, 24 січня, в приміщенні Art Cent Gnatyuk (м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 24).

 

Довідково. Аналітичне дослідження «Гендерне обличчя Житомира: вчора, сьогодні, завтра» підготовлено на основі даних державної статистичної і адміністративної звітності за 2013-2017 роки.

 

Реалізація проекту стала можлива за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, яке підтримало спільну діяльність Асоціації міст України та проекту ПРОМІС, який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів.

Версія для друку