Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Учасники АТО/ООС та сім’ї загиблих можуть отримати путівку у санаторій «Дениші»

05 Лютого 2019 • 07:36

Кіл-сть переглядів: 647

Учасники антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, члени сімей загиблих можуть отримати путівку в санаторій «Дениші».

 

Про це повідомляє департамент праці, соціальної та сімейної політики ОДА.

 

Путівку можна отримати у рамках реалізації обласної програми «Соціальна підтримка учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил у 2019 році».

 

Для того, щоб отримати путівку необхідно звернутись в поліклініку до сімейних лікарів для оформлення санаторно-курортної картки за формою 072/о.

 

Далі з паспортом, ідентифікаційним кодом та посвідченням, що дає право на пільги необхідно звернутися в каб. № 209 обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського для отримання направлення в санаторій «Дениші».

 

За детальною інформацією про умови санаторно-курортного лікування необхідно звертатися до управління праці та соціального захисту населення за місцем проживання та реєстрації або до департаменту праці, соціальної та сімейної політики облдержадміністрації за контактним номером (0412) 47-47-61.

Версія для друку