Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Успішні проекти гранту від ОДА-2018: Гра «Мандрівка Житомирщиною!»

06 Лютого 2019 • 09:49

Кіл-сть переглядів: 258

У 2018 році в рамках гранту від ОДА було реалізовано 19 ініціатив інститутів громадянського суспільства, спрямованих на спортивний, культурний та просвітницький розвиток області. Знайомтеся з історією успішного проекту гранту від ОДА-2018 – гра «Мандрівка Житомирщиною!».

 

 

Громадська організація «Житомир, зроби голосніше!» в рамках гранту від ОДА реалізувала проект, який направлений на розвиток туристичної привабливості регіону, популяризації історії краю серед місцевого населення та гостей Житомирщини – гра «Мандрівка Житомирщиною!». За фінансової підтримки облдержадміністрації було випущено 1000 примірників настільної гри.

 

 

Гра складається з мапи області, де зображено туристичні об’єкти, фішок у кольорах гербу Житомирщини, кубика, трьох наборів карток, кишенькового довідника про Житомирщину та тубусу для зберігання інших деталей. Матеріали, з яких виготовлені деталі  гри, є гіпоалергенними та будуть довго слугувати користувачам.

 

 

Презентація гри «Мандрівка Житомирщиною!» відбулася 14 грудня 2018 року в творчому просторі «Арсенал ідей» у Житомирі.

 

 

Сума фінансової підтримки проекту – 100 000 грн.

 

 

Нагадаємо, що 4 лютого стартував прийом заявок на грант від ОДА-2019. Загальна сума фінансової підтримки цього року складає 1 млн 500 тис грн.

Версія для друку