Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

ДО УВАГИ суб’єктів малого і середнього підприємництва! Оголошено конкурс бізнес-проєктів

05 Червня 2020 • 16:25

Кіл-сть переглядів: 141

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА повідомляє про оголошення конкурсу бізнес-проєктів у рамках реалізації Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації бізнес-проєктів (Порядок), затвердженого рішенням Житомирської обласної ради від 18.12.2019 № 1721 «Про програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2020 рік» (додаток 6). 

.

Порядок визначає умови та механізм надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2020 рік шляхом часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, що надаються банківськими установами на реалізацію бізнес-проєктів суб’єктів малого і середнього підприємництва.

.

Претенденти на отримання часткового відшкодування відсоткової ставки за кредитами повинні відповідати наступним вимогам:

.

– зареєстровані на території Житомирської області;

.

– не мають заборгованості перед державним і місцевими бюджетами зі сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів;

.

– отримали кредити на розвиток підприємницької діяльності та працюють у межах видів діяльності, згідно з КВЕД 2010, що підпадають під перелік:

.

1) усіх груп секції С «Переробна промисловість» (крім розділу 12 «Виробництво тютюнових виробів» та підрозділів 11.01 «Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв», 11.02 «Виробництво виноградних вин», 11.03 «Виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин», 11.04 «Виробництво інших недистильованих напоїв із зброджувальних продуктів», 11.05 «Виробництво пива», 11.06 «Виробництво солоду» розділу 11 «Виробництво напоїв»);

.

2) усіх груп секції А «Сільське господарство, лісове господарство та рибне господарство» (крім групи 01.7 «Мисливство, відловлювання тварин і надання пов’язаних із ними послуг») та мають у власності та користуванні не більше 200 га земель сільськогосподарського призначення.

.

Банками-партнерами даної програми є: АТ «Ощадбанк», ПАТ «Укрексімбанк», ПАТ «Кредобанк» та інші, які долучаться до партнерства.

.

Детальні умови участі у конкурсі, зразок заявки на участь у конкурсі на отримання часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, що надаються банківськими установами на реалізацію бізнес-проєктів у рамках Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2020 рік та перелік документів, які подаються суб’єктами підприємництва розміщено на сайті департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації.

.

Зазначені документи учасникам конкурсу необхідно подати до департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації до 03.08.2020 рокуза адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, каб. 206.

.

Опрацювання заявок та бізнес-проєктів буде проведено протягом 10-ти робочих днів після закінчення терміну подачі документів.

.

Детальну інформацію також можна отримати за телефонами: (0412) 47-44-37, 47-44-92 та в банках-партнерах Програми».

Версія для друку