Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Відкрита реєстрація на навчальні семінари з розробки та застосування стандартів належного врядування ОГС

17 Вересня 2020 • 09:12

Кіл-сть переглядів: 206

Офіс Координатора проектів ОБСЄ в Україні спільно з Офісом Президента України та Міністерством молоді та спорту України в рамках проекту «Вдосконалення законодавчої бази та спроможності Уряду України та організацій громадянського суспільства ефективно співпрацювати» організовує серію регіональних одноденних навчальних семінарів з розробки та застосування стандартів належного врядування ОГС.

 

Мета тренінгу – навчити місцеві ОГС забезпечувати відповідність своїй діяльності місії та статуту організації, що сприятиме побудові кращого партнерства з місцевими органами влади на основі принципів прозорості та підзвітності.

 

Запрошуємо представників організацій громадянського суспільства з зазначених областей до участі у семінарах-тренінгах, які відбудуться в наступних містах за таким графіком:

 

21 вересня 2020 р., м. Вінниця. Запрошуються представники з Вінницької, Хмельницької та Житомирської областей.

 

Для подання заявки на участь у заході заповніть, будь ласка, цю анкету https://forms.gle/fNcBKsCgctXioTVW9

 

(!) Підтвердження реєстрації учасника та інформація про місце проведення заходу буде надіслано на вказану в анкеті адресу електронної пошти.

Офісом Координатора проектів ОБСЄ в Україні забезпечуються харчування та покриваються транспортні витрати учасників.

 

Транспортні витрати: Учасники мають самостійно придбати квитки для подорожі до/з міста в якому проводиться тренінг. Офіс Координатора проектів ОБСЄ в Україні відшкодує витрати на проїзд для учасників у межах тарифу «купе» чи «Інтерсіті» 2 клас, а також квитки на автобус. Для відшкодування вартості проїзду учаснику необхідно буде надати (!) оригінали проїзних документів в обидві сторони та (!) документ, що засвідчує особу.

У разі виникнення запитань просимо звертатися до пані Анастасії Шовкопляс, асистента проектів відділу розвитку громадянського суспільства в Україні Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні за ел.поштою: anastasiia.shovkoplias@osce.org

Версія для друку