Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Юрій Денисовець зустрівся з бронзовою призеркою чемпіонату світу-2022 року з таїландського боксу

05 Липня 2022 • 16:38

Кіл-сть переглядів: 750

Сьогодні, 05 липня, у приміщенні Житомирської обласної військової адміністрації відбулася зустріч із бронзовою призеркою чемпіонату світу-2022 року з таїландського боксу Муей-Тай, що проходив з 26 травня по 04 червня у столиці ОАЕ місті Абу-Дабі, та її тренером.

 

Захід відбувся за участі заступника начальника ОВА Юрія Денисовця та начальника Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОВА Сергія Козловця.

 

«Від себе особисто та від імені начальника Житомирської обласної військової адміністрації хотів би вас привітати з такою чудовою нагородою. Ви здобуваєте ці нагороди не тільки для себе, але й для всієї Житомирщини. Ми вами пишаємося та бажаємо спортивних успіхів. Впевнений, що кропіткою працею ви зможете вибороти й золото», – сказав Юрій Денисовець.

 

Так, нагороди та грошові сертифікати отримали:

 

Катерина Глінська – вихованка військово-патріотичного спортивного клубу «Козак» (місто Бердичів);

 

Олег Глінський – голова Житомирського обласного осередку Української національної федерації Таїландського боксу Муей-Тай, майстер спорту України з кікбоксингу ВАКО. Тренує спортсменів у військово-патріотичному спортивному клубі «Козак», місто Бердичів.

 

Нагадаємо, що 30 червня у Житомирській ОВА відбулося урочисте нагородження чемпіона XXIV Дефлімпійських ігор з дзюдо. 

 

 

Версія для друку