Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Встигніть зареєструватися для участі у “Спільнофорумі” для волонтерів Житомирщини. Дедлайн 25 серпня

24 Серпня 2022 • 19:00

Кіл-сть переглядів: 246

Як повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА, 30-31 серпня, відбудеться подія, яка об’єднує та надихає, – “Спільнофорум” для волонтерів та волонтерок.

 

Захід проходитиме в інтерактивній формі, учасники та учасниці зможуть самостійно обрати, до яких воркшопів долучитися (більше інформації в описі реєстраційної форми).

 

Участь у “СпільноФорумі” можуть взяти молоді люди, волонтери та волонтерки віком від 14 до 35 років, що проживають в Житомирській області.

 

Для участі необхідно заповнити анкету (https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeA7v9R1f2qmQ…/viewform) до 23:59 25 серпня 2022 року.

 

Участь у форумі безкоштовна, покриваються витрати на проїзд (за наявності оригіналів проїзних документів), забезпечують проживанням та харчуванням.

 

У разі виникнення запитань звертайтеся за електронною адресою: youth@kreativ.im

 

Нагадаємо, що 25 серпня активну молодь Житомирщини запрошують долучитися до вебінару “Незламні постаті в історії України”.

 

Довідково. Захід організовується в рамках проєкту “Розвиток та підтримка молоді Житомирщини тут і зараз в умовах воєнного стану”, який реалізовує ГО “Інститут Креативних Інновацій” у співпраці з управлінням НПВ, молоді та спорту Житомирської ОДА за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

 

Версія для друку