Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віктор Градівський долучився до онлайн-засідання круглого столу щодо надання соціальних послуг

22 Листопада 2022 • 16:21

Кіл-сть переглядів: 506

Сьогодні, 22 листопада, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський взяв участь у онлайн-засіданні круглого столу на тему «Соціальні послуги: проблеми і перспективи». Також до заходу долучилися представники профільних структурних підрозділів Житомирської ОВА.

 

Спікерами у засіданні виступили:

 

Сергій Гривко — Голова підкомітету з питань соціального захисту і реабілітації осіб з інвалідністю та регулювання діяльності їх підприємств і громадських об’єднань Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів;

 

Уляна Токарева — заступниця Міністра соціальної політики України;

 

Тетяна Лактіонова — заступниця Голови Національної соціальної сервісної служби України;

 

Руслан Приходько — генеральний директор Директорату соціального захисту Міністерства у справах ветеранів України;

 

Світлана Глущенко — директор Департаменту моніторингу додержання соціальних та економічних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України.

 

Довідково. За інформацією Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА, в області функціонує 12 територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), 26 центрів соціального обслуговування та 25 структурних підрозділів територіальних громад.

 

Отримали соціальні послуги у територіальних центрах соціального обслуговування (надання соціальних послуг) – 10,6 тис. осіб, 7,8 тис. осіб отримали послуги в центрах надання соціальних послуг та 2,2 тис. осіб отримали соціальні послуги в структурних підрозділах територіальних громад області.

 

Версія для друку