Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Капітальний ремонт Кирданівського ліцею Овруцької міської ради

17 Жовтня 2023 • 12:03

Кіл-сть переглядів: 241

На сьогодні Департаментом вже проведено закупівлю робіт по об’єкту «Капітальний ремонт Кирданівського ліцею Овруцької міської ради за адресою: вул. Лесі Українки, 2, с. Кирдани, Коростенського району, Житомирської області», очікуваною вартістю 118,3 млн грн.

 

 

Закупівля проводиласа згідно з Постановою КМУ від 12 жовтня 2022р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»

 

 

Прийом пропозицій тривав з 10.08.2023 до 13.09.2023.

 

 

Єдиним учасником, який подав тендерну пропозицію, стало ТОВ «МІСЬКЕ БУДІВНИЦТВО». Відповідно, електронний аукціон не проводився.

 

 

За результатом перевірки документів у складі тендерної пропозиції учасника, було виявлено невідповідності в інформації та/або документах.

 

 

Оскільки вказані помилки відносяться до невідповідностей, виправлення яких не призводить до зміни предмета закупівлі, запропонованого учасником процедури закупівлі у складі його тендерної пропозиції, найменування товару, марки, моделі тощо, Замовником було опубліковано повідомлення з вимогою про усунення таких невідповідностей.

 

 

У межах встановленого законодавством строку, учасником було виправлено виявлені невідповідності шляхом завантаження через електронну систему закупівель уточнених та нових документів, після чого 26.09.2023 Замовником було визначено вказаного учасника переможцем закупівлі та оприлюднено повідомленням про намір укласти договір.

 

 

Таким чином, за результатом проведення даної закупівлі 09.10.2023 між Департаментом регіонального розвитку і ТОВ «МІСЬКЕ БУДІВНИЦТВО» було укладено договір будівельного підряду, опублікований Замовником у електронній системі закупівель в той же день.

 

 

Кирданівський ліцей Овруцької міської ради був пошкоджений у березні 2022 року внаслідок авіаційного удару. Вибуховою хвилею було вибито вікна, пошкоджено двері, значних дефектів зазнало внутрішнє оздоблення.

 

І хоча за рахунок матеріалів, закуплених за державні кошти, в приміщенні ліцею було замінено усі пошкоджені вікна (загальним обсягом 195,88 м кв.), він продовжує потребувати відновлення у рамках капітального ремонту, який не проводився жодного разу з моменту спорудження будівлі у 1985 р.

Проект з капітального ремонту будівлі Кирданівського ліцею було замовлено Департаментом регіонального розвитку ще наприкінці минулого року. Застосовані проекті рішення відповідають сучасним будівельним нормам і стандартам Нової Української школи, враховують безпекові вимоги, інклюзивність та енергоефективність.

 

До:

Після:

Версія для друку