Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: У Житомирі відбулося тренування-практикум зі спортивного орієнтування. ВІДЕО

26 Січня 2024 • 17:32

Кіл-сть переглядів: 165

Сьогодні, 26 січня, у Шодуарівському парку у Житомирі відбулося тренування-практикум зі спортивного орієнтування.

 

До проведення заходу долучився заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець. Загалом у спортивному заході взяли участь представники 39 громад області. Зокрема це представники гуртків спортивного туризму закладів позашкільної освіти та працівники закладів освіти, які організовують і проводять спортивно-туристські заходи.

 

Юрій Денисовець зазначив, що проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» покликаний охопити максимально кількість дітей, зокрема і на Житомирщині, про що свідчить те, що область сьогодні серед лідерів за кількістю зареєстрованих команд у проєкті.

«Спортивне орієнтування — спорт, який покликаний розвивати необхідні навички не лише з метою змагань, але й ті, які допомагають кожному з нас у повсякденному житті. Тренування-практикум, яке ми проводимо сьогодні, покликане надати базові знання зі спортивного орієнтування викладачам навчальних закладів області, які зможуть у подальшому більш якісно підготувати свої команди для участі у проєкту. Впевнений, Житомирщина покаже гідні результати на Всеукраїнському етапі змагань», — зазначив Юрій Денисовець.

Під час спортивного заходу, учасники мали змогу подолати маршрут, під час якого вивчали елементи постановки дистанції, планування способів відмітки на місцевості, на практиці освоїли електроні засоби відміток контрольних пунктів.

 

Також Юрій Денисовець нагадав, що зовсім скоро реєстрація на участь у проєкті завершиться та закликав всіх охочих доєднатися до спортивного заходу та встигнути подати заявку до 01 лютого 2024 року за посиланням: https://scl.gov.ua/

 

Приєднуйся до проєкту “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”!

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion #

 

 

Версія для друку