Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: Завершився черговий надзвичайний тиждень змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”

25 Березня 2024 • 16:18

Кіл-сть переглядів: 89

Увага всім спортивним ентузіастам і фанатам! Завершився черговий надзвичайний тиждень змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”, який зібрав на полях та майданчиках Житомирщини неймовірну кількість учасників та команд. Цього разу, в боротьбу за звання найкращих увійшли 24 громади регіону, демонструючи високий рівень майстерності та командного духу у п’яти різних видах спорту. Загальна кількість учасників сягнула неймовірної позначки в 5422 особи!

 

Давайте ж розглянемо детальніше підсумки цього тижня:

 

Дівчачий баскетбол відбувся у 14 іграх з участю 180 спортсменок, з яких 4 команди змогли пробитись до наступного III етапу змагань.

 

Баскетбол серед хлопців показав запеклу боротьбу у 51 грі, залучивши 648 учасників, серед яких 7 команд стали переможцями.

 

Волейбол для дівчат включав 46 ігор із загальною кількістю 600 учасниць, з яких 5 команд вибороли перемогу.

 

Волейбол серед хлопців не відставав за напруженістю, представивши 50 ігор для 612 учасників і визначивши 3 переможні команди.

 

Футзал зібрав на свої змагання 754 учасники у 56 іграх, в результаті чого 7 команд здобули перемогу.

 

Черліденг заслуговує на особливу увагу з 67 виступами та 1608 учасниками, з яких 12 команд зачарували журі та стали переможцями.

 

Спортивне орієнтування, як завжди, вимагало від учасників не тільки фізичної підготовки, а й вміння швидко приймати рішення. В цьому виді спорту відбулося 85 змагань, які зібрали 1020 учасників і 12 команд-переможців.

 

 

Ці змагання – більше ніж просто спортивні події; вони – свідчення сили духу, волі до перемоги та непохитної віри в себе. Вітаємо всіх учасників та переможців тижня! Ваші зусилля та прагнення надихають нас. Чекаємо на нові звершення та більше неймовірних моментів у наступних етапах змаганнях.

 

 

 

Версія для друку