Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ З БАСКЕТБОЛУ, ПОЄДНАНІ З ЧЕРЛІДЕНГОМ

28 Березня 2024 • 14:11

Кіл-сть переглядів: 80

У Березівській громаді продовжується територіальний етап спортивних змагань проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”.

 

Команди з Барашівського та Іванівського ліцеїв показали високий рівень майстерності та витривалості в баскетболі, демонструючи вправність і точність у кожному кидку. В результаті напруженої боротьби перемогу здобули ліцеїсти з Барашівки, які завоювали золоті медалі та переможний кубок, тоді як представники Іванівського ліцею були відзначені срібними нагородами.

 

Паралельно з баскетбольними поєдинками, під ритмічні акорди музики, відбувалась не менш напружена боротьба за лідерство у змаганнях із черліденгу. Команди дівчат з Березівського, Василівського ліцеїв та Черемошненської гімназії представили глядачам видовищні танцювально-акробатичні композиції. За оцінками суддівської колегії, перемогу здобули талановиті представниці Березівського ліцею, чиї виступи відзначилися технічною складністю та вишуканістю. Команди з Василівського ліцею та Черемошненської гімназії заслужено отримали нагороди за ІІ та ІІІ місця.

 

Вітаємо переможців, дякуємо всім учням та тренерам за активну участь у змаганнях.

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl

 

 

 

Версія для друку