Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: У Бердичівському районі відбулося відкриття III етапу Всеукраїнських шкільних ліг “Пліч-о-пліч”

09 Квітня 2024 • 11:14

Кіл-сть переглядів: 88

У Бердичівському районі урочисто відкрито III етап “Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг” з волейболу. Церемонія відкриття відбулася на базі Бердичівського педагогічного коледжу, зібравши значну кількість учасників та гостей. Перші волейбольні матчі серед хлопців відзначилися активною підтримкою вболівальників, напруженою боротьбою команд та видовищними моментами.

 

Підтримати учасників вирішила амбасадорка проєкту, українська легкоатлетка та спринтерка, чемпіонка Європи Юлія Олішевська.

“Усі команди вражають своїм натхненням, і я відчуваю їхнє палке бажання перемогти. Бажаю кожному учаснику отримати максимум задоволення від сьогоднішніх змагань і знайти нові можливості для розвитку та самовдосконалення. Нехай цей день запам’ятається вам не тільки змаганнями, але й новими дружніми зв’язками, взаємною підтримкою та радістю від участі”, – зазначила Юлія Олішевська.

За підсумками змагань, перше місце завоювала команда з Райгородоцької територіальної громади, тоді як друге та третє місця зайняли команди з Андрушівської та Бердичівської міської громади.

 

Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч відкрили нові можливості для молоді проявити себе у спорті та прославити свій навчальний заклад та свою громаду. Районний етап “Пліч-о-пліч” обіцяє стати захоплюючим дійством, де талановитість, наполегливість та спортивний дух зустрінуться з відвертою боротьбою та чесним змаганням.

 

#разомпереможемо #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion

 

 

 

Версія для друку