Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині відбувся обласний захід для молоді «Захисти свої права та свободу! Безпека та твоя відповідальність»

19 Квітня 2024 • 12:31

Кіл-сть переглядів: 323

17 квітня у Звягельському районному відділі поліції відбувся обласний захід для молоді під назвою “Захисти свої права та свободу! Безпека та твоя відповідальність”. Організаторами якого виступили Управління дотримання прав людини Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України разом з Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА.

 

У рамках заходу правоохоронці провели зустрічі з вихованцями Слободороманівського, Новороманівського, Городницького ліцеїв, а також студентами Новоград-Волинського економіко-гуманітарного фахового коледжу й вищого професійного училища.

 

Основна мета заходу полягала у систематизації знань про права та обов’язки громадян і підвищенні спроможності молоді до кар’єрного та професійного розвитку.

 

Під час зустрічей молодь ознайомили з роботою поліції, особливостями професії та функціонуванням окремих підрозділів. Особливу увагу приділили проєкту “Custody Records”, завданням якого є забезпечення законних прав затриманих осіб. Проєкт також важливий для захисту правоохоронців, що здійснюють процесуальні дії.

 

Студенти та ліцеїсти також ознайомились з відеоматеріалами, знятими системою спостереження, та дізнались про роботу «зеленої кімнати», яка призначена для допомоги неповнолітнім. Наприкінці заходу учасники подякували правоохоронцям за пізнавальний та корисний захід.

 

 

 

Версія для друку