Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Олександр Федько: Координаційний захід НАЗК. Посібник для роботи з корупційними ризиками

13 Травня 2024 • 17:17

Кіл-сть переглядів: 408

Сьогодні, 13 травня, в онлайн режимі відбувся координаційний захід Національного агентства з питань запобігання корупції.

 

Від Житомирської обласної військової адміністрації до заходу долучилися заступник начальника ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько та уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції.

 

“Житомирська обласна військова адміністрація слідує місії агентства та систематично напрацьовує нові напрями та вдосконалює інструменти розбудови антикорупційної політики в державних органах області”, — підкреслив Олександр Федько.

 

Зокрема учасникам було презентовано Посібник для роботи з корупційними ризиками з метою покращення та полегшення процесу ідентифікації корупційних ризиків і стану виконання заходів, спрямованих на їх мінімізацію й усунення.

 

У Посібнику наведено розбір реальних прикладів ідентифікованих корупційних ризиків у ОВА, здійснено аналіз допущених помилок під час їх ідентифікації, а також надано ґрунтовні пропозиції щодо їх подальшого уникнення.

 

В межах заходу також було обговорено роль керівника та антикорупційного уповноваженого в управлінні корупційними ризиками.

 

 

Версія для друку