Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко: Фортифікації та мобілізація — дві головні складові посилення обороноздатності та необхідні передумови для звільнення окупованих міст та селищ України

14 Травня 2024 • 12:15

Кіл-сть переглядів: 222

13 травня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко разом із своїм заступником з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександром Федьком, міською владою, керівниками громад, Національної поліції, Військової служби правопорядку та усіма причетними до процесу мобілізації обговорили поточний стан справ щодо виконання завдання, поставленого Генеральним штабом.

«Україна чинить спротив російській агресії вже одинадцятий рік поспіль. І вже третій рік наші війська відбивають повномасштабне вторгнення росіян. Кожен, хто став на захист України, беззаперечно, Герой. Але ми маємо розуміти, що більшість хлопців та дівчат перебувають на лінії фронту майже безперервно та потребують відпочинку», — зазначив Віталій Бунечко.

Мобілізація дасть змогу проводити ротації та поповнювати особовий склад бойових частин і підрозділів. Від цього залежить бойовий дух та здатність нашого війська не лише стримувати, але й вибивати ворога з території України.

 

Тому, під час розширеної наради визначили першочергові кроки щодо покращення роботи Територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки, військово-лікарських комісій, взаємодії з органами місцевої влади та правоохоронцями.

 

Маємо робити все необхідне для посилення українського війська.

 

Версія для друку