Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Всеукраїнський культурно-туристичний хакатон зібрав 40 учасників з шести провідних вишів у Звягелі

14 Травня 2024 • 16:04

Кіл-сть переглядів: 352

У Звягельській громаді відбувся захоплюючий та плідний Всеукраїнський культурно-туристичний хакатон під назвою «Заміксуй туризм у Звягелі», присвячений 175-річчю від дня народження видатної української письменниці Олени Пчілки.

 

Цей захід зібрав 40 учасників із провідних українських вишів, які разом з викладачами прибули до міста, щоб поглибити свої знання про історію та культуру Звягеля.

 

Учасники хакатону з Вінниці, Рівного, Дніпра та Житомира мали можливість виконати завдання, спрямовані на вивчення історії міста, зокрема родини Косачів, та на ознайомлення з культурними та туристичними пам’ятками Звягеля. Вони також відвідали музеї та Звягельський замок, щоб краще зрозуміти спадщину цього унікального міста. Під час хакатону напрацювали найрізноманітніші ідеї для збільшення туристичної привабливості Звягеля.

 

Всеукраїнський культурно-туристичний хакатон у Звягелі став важливою подією, яка покликана поглибити знання про історію та культуру регіону, підтримати розвиток туризму та сприяти формуванню національної свідомості серед українців.

 

Версія для друку