Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Юрій Денисовець долучився до відкриття триденного форуму для молоді «Майстерня молодіжних активностей»

17 Травня 2024 • 10:50

Кіл-сть переглядів: 221

16 травня розпочався триденний форум для молоді «Майстерня молодіжних активностей».

 

До відкриття заходу долучилися заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець, координаторка програм з розвитку підлітків та молоді Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Анастасія Шевчук, а модератором дійства був голова молодіжної ради при Житомирській ОВА Дмитро Ткачук. Також на форумі був присутній начальник Управління національно-патріотичного вихованя, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергій Козловець.

 

Впродовж дня молодь отримала знання про фандрейзинг і комунікації у молодіжній роботі, участь молоді у житті громади, неформальну освіту, навички та працевлаштування молоді.

 

Окрім цього учасники форуму виконували авторські пісні, декламували власні ліричні вірші, співали народні та сучасні пісні.

 

У форумі взяли участь молоді люди із Житомирської області, представники молодіжних рад, молодіжних просторів, студентського самоврядування, молодіжні працівники та активна молодь, представники інститутів громадянського суспільства, які працюють з молоддю, спеціалісти міських, селищних, сільських рад, які відповідають за напрям реалізації молодіжної політики.

 

Версія для друку