Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В травні громади Житомирщини оголошували тендери на медичну апаратуру, фармацевтичне приладдя, ліки

17 Травня 2024 • 16:16

Кіл-сть переглядів: 400

Продовжує свою діяльність робоча група «Прозорість та підзвітність» при Житомирській ОВА. Фахівці проводять моніторинг закупівель, які проводять громади, установи та заклади області.

 

 

Наразі в травні загалом зареєстровано 441 тендерна закупівля. Робоча група провела моніторинг тендерів, що були зареєстровані в Prozzoro  з першого травня та перевищують 1 мільйон гривень.

 

 

Медичні заклади області оголосили торги на медичну апаратуру, фармацевтичне приладдя, ліки, реагенти та устаткування.

 

Було опрацьовано 4 тендери оголошені Звягельською міською радою щодо поточного ремонту доріг в місті Звягель.

 

Серед іншого, Житомирська міська рада закуповує індивідуальне обмундирування (розвантажувальний пояс, захист плечей, захист паху, захист живота, захист стегон)  за 1,7 млн гривень.

 

Новогуйвинська селищна рада планує закупити засоби повітряної розвідки – квадрокоптери. Очікувана вартість – трохи більше ніж 4,5 млн гривень.

 

Нагадаємо, що Житомирська обласна військова адміністрація запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

 

Відповідну інформацію надсилайте на електронну адресу, яка вказана на офіційному сайті Житомирської ОВА. Це дозволить фахівцям робочої групи “Прозорість та Підзвітність” аналізувати ситуації та за необхідності вживати відповідні заходи.

 

Версія для друку