Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: Команда Коднянського ліцею Станишівської громади з черліденгу активно готується до IV етапу змагань. ВІДЕО. ФОТО

13 Травня 2024 • 15:00

Кіл-сть переглядів: 34

Команда Коднянського ліцею Станишівської громади з черліденгу з нетерпінням готується до IV етапу змагань, який стане для них новим випробуванням і одночасно можливістю показати свої навички і таланти. Під керівництвом досвідченого тренера та з великим ентузіазмом команда працює над вдосконаленням хореографії, акробатичних елементів та синхронності рухів.

 

Учасниці команди докладають всіх зусиль, щоб підготуватися до цього важливого етапу на найвищому рівні. Їхня відданість, наполегливість та творчий підхід до тренувань надихають.

 

До того ж, дівчата готуються не лише фізично, а й ментально, зосереджуючись на важливості командної роботи, взаєморозуміння та довіри одне до одного. Вони вірять у свої здібності та у те, що разом вони здатні досягти чого завгодно.

 

Незалежно від викликів та труднощів, які можуть зустрітися на шляху, команда Станишівського ліцею готова показати свій найкращий виступ і залишити незабутні враження у всіх глядачів та суддів.

 

#плічопліч
#разомпереможемо
#шкільніліги
#scl
#scl_zhytomyrregion
#житомирщина

 

 

Версія для друку