Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко долучився заходів з нагоди Дня Героїв у Звягелі

24 Травня 2024 • 12:20

Кіл-сть переглядів: 202

23 травня, з нагоди Дня Героїв, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко під час робочої поїздки до Звягеля, поклав квіти до монумента нашим захисникам.

 

Також, за дорученням начальника ОВА, його заступник Юрій Денисовець долучилися до відкриття пам’ятного знаку на честь випускників Головинського училища Черняхівської громади, які віддали своє життя у боротьбі за Свободу і Незалежність України.

 

Війна забрала життя 36 героїв, що вже не повернуться додому і назавжди лишаться 18 річними (наймолодший випускник) чи 48-річними (найстарший) героями.

«Наш обов’язок не лише щодня пам’ятати про їх подвиг. Ми маємо підтримувати їхніх рідних та близьких, допомагати їх побратимам, що повертаються з фронту, робити все можливе, щоб наблизити мрію за яку вони бились – Перемогу сильної Незалежної успішної європейської держави – Україна!», — зазначив Юрій Денисовець.

Цей пам’ятний знак стане місцем, де кожен зможе зупинитися і згадати, хто ціною свого захищав наше право на вільне життя.

 

Версія для друку