Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Кіберполіція та Міністерство енергетики наголошує: отримуйте інформацію про відключення світла з офіційних джерел

24 Травня 2024 • 12:55

Кіл-сть переглядів: 184

Памʼятайте, що шахраї або ворожа пропаганда можуть використати проблеми з енергопостачанням на свою користь. Тож не довіряйте стороннім ресурсам і не переходьте за посиланнями з незнайомих джерел!

 

Через масовані ворожі атаки в енергосистемі України є дефіцит потужності і застосовуються обмеження постачання електроенергії. Для організації побуту в таких умовах, українцям треба стежити за графіками відключень.

 

Зловмисники можуть створювати фейкові онлайн-ресурси для поширення дезінформації в інтересах країни-агресорки, виманювання конфіденційних даних громадян та привласнення заощаджень громадян.

 

Ознайомитися з графіком планових відключень у відповідному регіоні та списками постачальників за областями України можна на сайті Міністерства енергетики України за посиланням https://mev.gov.ua/storinka/ye-svitlo, а також на сайтах операторів розподільчих мереж, зокрема Житомирської області: АТ «Житомиробленерго» — https://www.ztoe.com.ua.

 

Також, контакти постачальників електроенергії за областями доступні на офіційному сайті Міністерства енергетики України за посиланням: https://mev.gov.ua/storinka/kontakty-postachalnykiv.

Версія для друку