Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Звіт про діяльність ОДА за II квартал 2016 року

14 Липня 2016 • 12:26

Кіл-сть переглядів: 305

Згідно з підпунктом 1 пункту 4 протокольного рішення засідання Кабінету Міністрів України від 25.07.2005 №37, інформуємо про виконання заходів, передбачених планом роботи обласної державної адміністрації за II квартал 2016 року.

 

Відповідно до розділу І плану роботи облдержадміністрації розглянуто тридцять п’ять питань:

1. Про комплексну програму проведення року вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи на Житомирщині на 2016 рік.

2. Про внесення змін до рішення обласної ради від 26.01.2016 №110 «Про комплексну Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки».

3. Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, комунальними установами, організаціями, які утримуються за рахунок обласного бюджету.

4. Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік.

5. Про внесення змін до складу президії обласної ради.

6. Про внесення змін до Програми матеріально-технічного забезпечення Житомирського обласного військового комісаріату, Житомирського прикордонного загону, підрозділів Національної поліції України, Служби безпеки України в області та надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України, закріпленим за Житомирською областю.

7. Про затвердження кошторису витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2016 рік.

8. Про розподіл використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, на 2016 рік.

9. Про направлення на навчання.

10. Про клопотання щодо присудження Премії Верховної Ради України Максименку А.І.

11. Про внесення змін до Програми підтримки органів місцевого самоврядування та сприяння реалізації ініційованих ними проектів, спрямованих на соціально-економічний розвиток Житомирської області, на 2015-2017 роки.

12. Про внесення змін у рішення обласної ради від 26.01.16 № 130.

13. Про перейменування сільських рад.

14. Про внесення змін у рішення обласної ради від 19.09.13 № 990 «Про затвердження переліку закладів культури і мистецтв обласного значення».

15. Питання комунальної власності.

16. Про надання погоджень щодо отримання спеціальних дозволів.

17. Про внесення змін до рішення № 180 від 31.03.16 “Про встановлення орендної плати”.

18. Про виконання обласної комплексної програми охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області на 2014-2017 роки.

19. Про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо загострення соціально-економічної ситуації в країні.

20. Про звернення депутатів Житомирської обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства аграрної політики та продовольства України щодо скасування 10-відсоткового експортного мита на льон олійний в Україні.

21. Про звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України щодо врегулювання на законодавчому рівні питання видобутку бурштину та рекультивації порушених земель, у тому числі на радіоактивно забруднених територіях.

22. Про звернення до Президента України Порошенка П.О. щодо фінансового забезпечення компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших передбачених законодавством пільг.

23. Про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України щодо вирішення проблем військовослужбовців, які перебували в полоні або були пораненими.

24. Про звернення депутатів Житомирської обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Президента України Порошенка П.О. щодо внесення змін до законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

25. Про звернення до Верховної Ради України щодо ухвалення закону про вибори народних депутатів України за відкритими списками.

26. Про звернення до Президента України Порошенка П.О., Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо реформування лісової галузі.

27. Про підтримку звернення депутатів Львівської обласної ради.

28. Про підтримку звернення депутатів Рівненської обласної ради.

29. Про звернення депутатів Житомирської обласної ради до Голови Верховної  Ради України  Парубія А.В., Прем’єр-міністра  України  Гройсмана В.Б. та народних депутатів України

30. Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо підвищення посадових окладів та окладів за звання військовослужбовцям.

31. Про звернення до голови Хмельницької облдержадміністрації і Хмельницької обласної ради щодо забруднення р. Хомора.

32. Про звернення до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо надання компенсацій учасникам АТО за неотримані земельні ділянки.

33. Про звернення депутатів Житомирської обласної ради до Президента України Порошенка П.О. щодо передачі під юрисдикцію органів місцевого самоврядування питання легального видобутку бурштину.

34. Про припинення діяльності комунальної установи “Обласна база спеціального медичного постачання” Житомирської обласної ради шляхом ліквідації.

35. Про створення комунальної установи “База спеціального медичного постачання” Житомирської обласної ради.

 

Згідно з розділом ІІ плану роботи облдержадміністрації заплановано і розглянуто питання:

1. Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку і бюджету області за І квартал 2016 року.

2. Про підсумки роботи господарського комплексу, житлово-комунального господарства області в осінньо-зимовий період 2015/16 року та завдання  щодо підготовки до осінньо-зимового періоду 2016/17 року.

 

Усі питання, зазначені у розділі ІІІ  „Питання, що будуть вивчатися з метою прискорення соціально-економічного розвитку області ” розглянуто.

 

Інформація від структурних підрозділів облдержадміністрації, зазначена у розділі ІV плану „Перелік документів центральних органів влади та розпоряджень голови облдержадміністрації для перевірки їх виконання у порядку контролю”, надійшла до відділу діловодства та контролю апарату облдержадміністрації вчасно і в повному обсязі.

 

Організаційно-масові заходи проведено всі.

 

Питання, що подаються  структурними підрозділами обласної державної адміністрації для включення їх до плану роботи, в обов’язковому порядку попередньо погоджуються із першим заступником та заступником голови обласної державної адміністрації.

 

У разі відсутності пропозицій, обласна державна адміністрація інформується  письмово.

Версія для друку