Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Звіт про діяльність ОДА за III квартал 2016 року

26 Липня 2017 • 07:13

Кіл-сть переглядів: 313

Згідно з підпунктом 1 пункту 4 протокольного рішення засідання Кабінету Міністрів України від 25.07.2005 №37, інформуємо про виконання заходів, передбачених планом роботи обласної державної адміністрації за III квартал 2016 року.

Відповідно до розділу І плану роботи облдержадміністрації розглянуто сто чотири питань:
1. Про Програму розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2016-2020 роки.
2. Про Комплексну програму забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку у Житомирській області на 2016-2020 роки.
3. Про внесення змін до Програми соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області та військовослужбовців, працівників Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, інших силових структур області , що брали участь у антитерористичній операції, у 2016 році.
4. Про збільшення обсягів фінансування у 2016 році Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки та внесення змін до неї.
5. Про затвердження додаткового кошторису витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2016 рік.
6. Про внесення змін до Програми реформування водопровідно-каналізаційного господарства у Житомирській області на 2012-2020 роки.
7. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2015 – 2016 роки.
8. Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік.
9. Про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Житомирської області.
10. Про внесення змін до Регламенту роботи обласної ради VII скликання, затвердженого рішенням обласної ради від 26.11.15 № 17, зі змінами.
11. Про утворення постійно діючої лічильної комісії.
12. Про перейменування сільських, селищних рад.
13. Про угоду між обласною радою та Тетерівською сільською радою об’єднаної територіальної громади Житомирського району.
14. Про план роботи обласної ради на ІІ півріччя 2016 року.
15. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи “Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я” Житомирської обласної ради.
16. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Положення про комунальну установу „Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці” Житомирської обласної ради.
17. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Положення про комунальний дитячий заклад оздоровлення і відпочинку „Орлятко” Житомирської обласної ради.
18. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи „Обласний медичний консультативно-діагностичний центр” Житомирської обласної ради.
19. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Житомирської обласної ради.
20. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи „Житомирський обласний центр крові” Житомирської обласної ради.
21. Про внесення змін та затвердження Статуту комунального вищого навчального закладу„ Бердичівський медичний коледж” Житомирської обласної ради в новій редакції.
22. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального вищого навчального закладу “Житомирський інститут медсестринства” Житомирської обласної ради в новій редакції.
23. Про зміну назви та затвердження Статуту комунальної установи “Обласний госпіталь ветеранів війни” Житомирської обласної ради в новій редакції.
24. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу “Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти” Житомирської обласної ради в новій редакції.
25. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу “Житомирський обласний краєзнавчий музей” Житомирської обласної ради в новій редакції.
26. Про зміну назви та затвердження Статуту комунальної установи “Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського” Житомирської обласної ради в новій редакції.
27. Про зміну назви та затвердження Статуту комунальної установи “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня” Житомирської обласної ради в новій редакції.
28. Про внесення змін та затвердження Статуту комунального вищого навчального закладу„Житомирський базовий фармацевтичний коледж ім. Г.С. Протасевича” Житомирської обласної ради в новій редакції.
29. Про зміну назви та затвердження Статуту комунальної установи “Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання” Житомирської обласної ради в новій редакції.
30. Про зміну назви та затвердження Статуту комунальної соціально-реабілітаційної установи “Житомирське вище професійне училище-інтернат” Житомирської обласної ради в новій редакції.
31. Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
32. Про призначення директора комунального закладу “Житомирська обласна школа вищої спортивної майстерності” Житомирської обласної ради.
33. Про призначення директора музею космонавтики ім. С.П. Корольова Житомирської обласної ради.
34. Про призначення директора комунального підприємства “Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення “Дениші” Житомирської обласної ради.
35. Про заснування установи «Агенція регіонального розвитку Житомирської області».
36. Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Житомира єдиного майнового комплексу Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради.
37. Про передачу майна, що перебуває на балансі комунальної установи «Обласна база спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради.
38. Про затвердження передавального акта комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і Статуту комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.
39. Про списання будівель.
40. Про встановлення орендної плати бюджетним установам.
41. Про зміну розміру орендної плати.
42. Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.12.15 № 257 “Про встановлення орендної плати бюджетним установам”.
43. Про внесення змін у додаток до рішення обласної ради від 24.12.15 № 53 “Про встановлення орендної плати бюджетним установам”.
44. Про прийняття земельних ділянок із комунальної власності територіальної громади сіл Станишівка, Бистрі, Слобода-Селець Житомирського району у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.
45. Про прийняття земельних ділянок із комунальної власності територіальної громади міста Житомира у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.
46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Андрушівка, вул. Лисенка, 8.
47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресами: м. Бердичів, вул. Європейська, 53/1, вул. Європейська, 22/2, вул. Вінницька, 42.
48. Про внесення змін до рішення обласної ради від 20.11.2014 № 1332 «Про стипендії обласної ради студентам та молодим науковцям вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації».
49. Про внесення змін у рішення обласної ради від 12.06.13 № 922.
50. Про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради від 10.04.14 № 1159 „Про затвердження переліків та реєстру об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами та доповненнями.
51. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.
52. Про зняття з контролю рішень обласної ради.
53. Про надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «Черняхівагроліс» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.
54. Про внесення змін до рішення обласної ради від 28.05.15 № 1526 «Про надання дозволу на зменшення розміру земельної ділянки».
55. Про надання гірничого відводу товариству з обмеженою відповідальністю «Улянівський кар’єр».
56. Про розгляд клопотань Державної служби геології та надр України щодо погодження надання спеціальних дозволів на користування надрами.
57. Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок» по державному підприємству «Народицьке спеціалізоване лісове господарство» Житомирської області.
58. Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок» по 10 територіальному вузлу урядового зв’язку Житомирської області.
59. Про створення комунальної установи „Поліський аграрний ресурсний центр” Житомирської обласної ради.
60. Про надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «Стратегія енергозбереження» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.
61. Про надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «УКРГЕОРЕСУРС» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.
62. Про надання у користування мисливських угідь громадській організації «Поліське товариство мисливців і рибалок».
63. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради на четвертій сесії обласної ради сьомого скликання.
64. Інформація про результати розгляду звернень депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.
65. Про затвердження Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг в Житомирській області на 2016 рік.
66. Про регіональну Програму розвитку територіальних органів ДФС у Житомирській області щодо комплексної автоматизації та технічного переоснащення на 2016 рік.
67. Про внесення змін у комплексну програму «Молодь і родина Житомирщини» на 2012 – 2016 роки, зі змінами.
68. Про внесення змін у рішення обласної ради від 09.04.13 № 848, зі змінами.
69. Про внесення змін у рішення обласної ради від 22.03.2012 № 493 «Про Житомирську обласну краєзнавчу премію», зі змінами.
70. Про затвердження Порядків використання коштів відповідно до Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2016-2020 роки.
71. Про внесення змін та погодження у новій редакції Статуту комунального закладу «Березівський навчально-реабілітаційний центр» Житомирської обласної ради.
72. Про порушення клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Чирчика О.Л.
73. Про порушення клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Карпова С.М.
74. Про звернення депутатів Житомирської обласної ради до Верховної Ради України щодо тарифної політики на житлово-комунальні послуги для населення.
75. Про звернення депутатів Житомирської обласної ради до Верховної Ради, Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів для утилізації непридатних хімічних засобів захисту рослин.
76. Звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України щодо внесення змін у статтю 39 Закону України «Про тваринний світ».
77. Про передачу нерухомого майна колишнього дитячого садка № 12, що знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Князів Острозьких, 112 а.
78. Про внесення змін у рішення обласної ради від 10.09.15 № 1632, зі змінами.
79. Про внесення змін у рішення обласної ради від 01.08.06 № 58 «Про розподіл коштів перевиконання доходної частини загального фонду обласного бюджету», зі змінами.
80. Про відміну рішення обласної ради від 19.05.16 № 266 «Про звернення депутатів Житомирської обласної ради до Президента України, Прем’єр-міністра України щодо необхідності укладення угоди про розподіл повноважень між Кабінетом Міністрів України та органами місцевого самоврядування».
81. Про звернення депутатів Житомирської обласної ради до Президента України, Прем’єр-міністра України щодо врегулювання на законодавчому рівні питання видобутку і реалізації бурштину та забезпечення рекультивації порушених земель.
82. Про звернення депутатів Житомирської обласної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо фінансування у 2017 році доріг загального користування державного значення.
83. Інформація головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.
84. Інформація Державної інспекції сільського господарства в Житомирській області.
85. Інформація начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Антонюка О.В. щодо стану виконання ремонтних робіт на автодорогах області.
86. Інформація начальника управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Гресь С.М. щодо оздоровлення дітей.
87. Інформація державної екологічної інспекції у Житомирській області стосовно забруднення навколишнього середовища шкірзаводом.
88. Інформація головного управління Національної поліції у Житомирській області стосовно розслідування резонансних справ дорожньо-транспортних пригод.
89. Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо визнання членів добровольчих формувань учасниками антитерористичної операції.
90. Про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Житомирської області.
91. Про розгляд клопотань Державної служби геології та надр України.
92. Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік.
93. Про дострокове припинення повноважень голови Житомирської обласної ради Лабунської А.В.
94. Про дострокове припинення повноважень першого заступника голови обласної ради Ширми В.В.
95. Про обрання голови Житомирської обласної ради.
96. Про присвоєння рангу голові Житомирської обласної ради.
97. Про визначення умов оплати праці голови обласної ради.
98. Про дострокове припинення повноважень заступника голови обласної ради Рибак Н.І.
99. Про обрання першого заступника голови обласної ради.
100. Про присвоєння рангу першому заступнику голови обласної ради.
101. Про визначення умов оплати праці першого заступника голови обласної ради.
102. Про обрання заступника голови обласної ради.
103. Про присвоєння рангу заступнику голови обласної ради.
104. Про визначення умов оплати праці заступника голови обласної ради.

 

Згідно з розділом ІІ плану роботи облдержадміністрації заплановано і розглянуто питання:
1. Про стан підготовки господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та стан розрахунків за спожиті енергоносії.
2. Про стан реалізації інвестиційних проектів за кошти ДФРР у поточному році та підготовку інвестиційних проектів на 2017 рік.
3. Про стан організації роботи щодо легалізації трудових відносин та заробітної плати.
4. Про стан сплати до бюджету області суб’єктами усіх форм власності коштів за користування землею.
5. Про підсумки роботи із зверненнями громадян за I півріччя 2016 року та виконання в області вимог Закону України «Про звернення громадян», актів Президента України та Кабінету Міністрів України щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення.
6. Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету області за І півріччя 2016 року.
7. Про порушення клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Кабінету Міністрів України працівників лісової галузі.

 

Усі питання, зазначені у розділі ІІІ „Питання, що будуть вивчатися з метою прискорення соціально-економічного розвитку області ”, розглянуто.

 

Інформація від структурних підрозділів облдержадміністрації, зазначена у розділі ІV плану „Перелік документів центральних органів влади та розпоряджень голови облдержадміністрації для перевірки їх виконання у порядку контролю”, надійшла до відділу діловодства та контролю апарату облдержадміністрації вчасно і в повному обсязі.

Організаційно-масові заходи проведено всі.

Питання, що подаються структурними підрозділами обласної державної адміністрації для включення їх до плану роботи, в обов’язковому порядку попередньо погоджуються із першим заступником та заступником голови обласної державної адміністрації.

У разі відсутності пропозицій, обласна державна адміністрація інформується письмово.

Версія для друку