Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Звіт про діяльність ОДА за IV квартал 2016 року

26 Липня 2017 • 07:12

Кіл-сть переглядів: 320

Згідно з підпунктом 1 пункту 4 протокольного рішення засідання Кабінету Міністрів України від 25.07.2005 №37, інформуємо про виконання заходів, передбачених планом роботи обласної державної адміністрації за IV квартал 2016 року.

Відповідно до розділу І плану роботи облдержадміністрації розглянуто сто три питання:
1. Про внесення змін до Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2016-2020 роки та до Порядків використання коштів обласного бюджету відповідно до Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області за 2016 рік.
2. Про обласну програму охорони та збереження культурної спадщини на 2017 – 2018 роки.
3. Про внесення змін у рішення обласної ради від 12.06.2013 № 896 «Про регіональну (комплексну) цільову соціальну Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2013-2017 роки.
3. Про обласну цільову програму розвитку високоспеціалізованої медичної допомоги дорослому населенню на 2016 – 2020 роки.
4. Про внесення змін до Регіональної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки.
5. Про Програму забезпечення депутатської діяльності, проведення конкурсів та нагород обласної ради на 2017 рік.
6. Про внесення змін у рішення обласної ради від 23.03.2004 № 384 «Про проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території», зі змінами.
7. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2017 рік.
8. Про затвердження плану заходів на 2018-2020 роки з реалізації Стратегії розвитку Житомирської області на період до 2020 року.
9. Про Програму матеріально-технічного забезпечення військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України, закріплених за Житомирською облдержадміністрацією та Житомирським обласним військовим комісаріатом на 2017 рік.
10. Про внесення змін до Програми залучення інвестицій в економіку Житомирської області на 2016-2020 роки.
11. Про цільову Програму щодо забезпечення та захисту прав дітей у Житомирській області на 2017-2018 роки.
12. Про комплексну програму розвитку малого і середнього підприємництва у Житомирській області на 2017-2020 роки.
13. Про обласну комплексну Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки.
14. Про регіональну програму інформатизації на 2017 – 2019 роки.
15. Про Програму соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області, учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників.
16. Про Програму сприяння публічності та розвитку казначейського обслуговування області на 2016-2018 роки «Доступне казначейство».
17. Про внесення змін до Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки.
18. Про Програму забезпечення виконання Житомирською обласною державною адміністрацією повноважень, делегованих обласною радою на 2017-2020 роки.
19. Про внесення змін у Програму розвитку громадянського суспільства у Житомирській області на 2016–2018 роки.
20. Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік.
21. Про обласний бюджет на 2017 рік.
22. Про погодження використання медичного засобу дезодерму (забарвлений розчин).
23. Про внесення змін у рішення обласної ради від 26.11.2015 № 13 «Про обрання складу постійних комісій обласної ради», зі змінами.
24. Про внесення змін у рішення обласної ради від 26.11.2015 № 14 «Про утворення президії обласної ради VII скликання», зі змінами.
25. Про план роботи обласної ради на І півріччя 2017 року.
26. Про внесення змін до контракту з директором Житомирського обласного краєзнавчого музею Житомирської обласної ради.
27. Про внесення змін до контракту з директором Житомирського вищого професійного училища-інтернату Житомирської обласної ради.
28. Про внесення змін до контракту з головним лікарем обласного госпіталю для ветеранів війни Житомирської обласної ради
29. Про внесення змін до контракту з головним лікарем обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського Житомирської обласної ради.
30. Про внесення змін до контракту з головним лікарем Житомирської обласної дитячої лікарні Житомирської обласної ради.
31. Про внесення змін до контракту з головним лікарем Житомирського обласного стоматологічного медичного об’єднання Житомирської обласної ради.
32. Про внесення змін до контракту з ректором комунального вищого навчального закладу “Житомирський інститут медсестринства”.
33. Про внесення змін до контракту з директором комунального закладу „Житомирський обласний центр хореографічного мистецтва” Житомирської обласної ради.
34. Про переукладення контракту з Панасюком Ю.О.
35. Про переукладення контракту з Дімовою В.Ф.
36. Про призначення директора Житомирського академічного обласного театру ляльок Житомирської обласної ради.
37. Про призначення головного лікаря обласного медичного центру вертебрології і реабілітації Житомирської обласної ради.
38. Про звільнення Кошман В.П.
39. Про звільнення Шишука Я.О.
40. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту обласної комунальної установи Житомирського обласного перинатального центру Житомирської обласної ради.
41. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту обласного санаторію радіаційного захисту для дорослого і дитячого населення Житомирської обласної ради.
42. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Новоборівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради в новій редакції.
43. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Хорошівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради в новій редакції.
44. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Положення про комунальну установу «Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці» Житомирської обласної ради.
45. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Любарський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради в новій редакції.
46. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Березівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради в новій редакції.
47. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради в новій редакції.
48. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу “Музей космонавтики ім. С.П. Корольова” Житомирської обласної ради в новій редакції.
49. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу «Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Й.Д. Буханчука» Житомирської обласної ради в новій редакції.
50. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального закладу “Житомирський обласний центр хореографічного мистецтва” Житомирської обласної ради.
51. Про внесення змін та погодження у новій редакції Статуту комунального навчального закладу “Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат ” Житомирської обласної ради.
52. Про внесення змін та погодження у новій редакції Статуту комунального навчального закладу “Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-IIIступенів № 1” Житомирської обласної ради.
53. Про зміну назви та погодження у новій редакції Статуту комунального навчального закладу “Вишевицька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат” Житомирської обласної ради.
54. Про зміну назви та погодження у новій редакції Статуту комунального навчального закладу “Довбиська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат” Житомирської обласної ради.
55. Про зміну назви та погодження у новій редакції Статуту комунального навчального закладу “Кмитівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат” Житомирської обласної ради.
56. Про зміну назви та погодження у новій редакції Статуту комунального навчального закладу “Коростишівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат” Житомирської обласної ради.
57. Про внесення змін та погодження у новій редакції Статуту комунального закладу «Радомишльська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Житомирської обласної ради.
58. Про зміну назви та погодження у новій редакції Статуту комунального навчального закладу “Ушомирська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів” Житомирської обласної ради.
59. Про зміну назви та погодження у новій редакції Статуту комунального навчального закладу “Потіївська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів” Житомирської обласної ради.
60. Про зміну назви та погодження у новій редакції Статуту комунального навчального закладу “Новоград-Волинська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів” Житомирської обласної ради.
61. Про зміну назви та погодження у новій редакції Статуту комунального навчального закладу “Любарська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат” Житомирської обласної ради.
62. Про внесення змін та затвердження Статуту вищого комунального навчального закладу „Коростишівський педагогічний коледж імені І.Я. Франка” Житомирської обласної ради в новій редакції.
63. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу “Бердичівський педагогічний коледж” Житомирської обласної ради в новій редакції.
64. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального закладу „Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти” Житомирської обласної ради.
65. Про погодження угоди про співпрацю.
66. Про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради від 10.04.2014 № 1159 „Про затвердження переліків та реєстру об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами та доповненнями.
67. Про надання дозволу на відчуження.
68. Про списання основних засобів.
69. Про списання медичного обладнання із балансів установ, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
70. Про передачу нерухомого майна.
71. Про передачу теплового вузла.
72. Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.
73. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою
74. Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: Житомирський район, с. Дениші.
75. Про оформлення земельної ділянки.
76. Про прийняття земельних ділянок у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.
77. Про внесення змін у додаток до рішення обласної ради від 17.05.2011 № 195 “Про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами.
78. Про встановлення орендної плати бюджетним установам.
79. Про зміну розміру орендної плати.
80. Про встановлення орендної плати бюджетним установам на 2017 рік.
81. Про внесення змін у додаток до рішення обласної ради від 24.12.15 № 53 “Про встановлення орендної плати бюджетним установам”, зі змінами, внесеними рішенням обласної ради від 21.07.16 № 330.
82. Про внесення змін до рішення обласної ради від 19.05.16 № 257 “Про встановлення орендної плати бюджетним установам”.
83. Про продовження договору оренди нерухомого майна з комунальним підприємством “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради.
84. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.
85. Про затвердження ліквідаційного балансу Житомирського обласного підрядного спеціалізованого ремонтно-будівельного об’єднання „Житомиррембуд” Житомирської обласної ради.
86. Про розгляд клопотань Державної служби геології та надр України.
87. Про внесення змін у рішення обласної ради від 31.03.16 № 203.
88. Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок» по дочірньому підприємству «Радомишльський лісгосп АПК».
89. Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок» по дочірньому підприємству «Коростишівський лісгосп АПК».
90. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж міста Радомишля Радомишльської міської ради Радомишльського району Житомирської області.
91. Про надання у користування мисливських угідь громадській організації «Житомирський обласний мисливський клуб «Касадор».
92. Про надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю мисливський-рибальський клуб «Случ».
93. Про надання у користування мисливських угідь громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Каштан».
94. Про надання у користування мисливських угідь громадській організації «Мисливське товариство «Велес».
95. Про звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо фінансування Житомирського національного агроекологічного університету.
96. Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.
97. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Овруча.
98. Про звернення до Прем’єр-міністра України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства аграрної політики та продовольства України щодо подолання епідемії вад невральної трубки у новонароджених дітей.
99. Про звернення депутатів обласної ради до Прем’єр-міністра України щодо вдосконалення роботи Державної фіскальної служби України.
100. Про звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо придбання для ДП “Житомирський облавтодор” додаткової техніки.
101. Про звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо сертифікації печей з випалу деревного вугілля.
102. Про припинення Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської міської ради.
103. Про обласну комплексну програму «Молодь і родина Житомирщини» на 2017-2020 роки.

 

Згідно з розділом ІІ плану роботи облдержадміністрації заплановано і розглянуто питання:
1. Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету області за 9 місяців 2016 року.
2. Про хід виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 09.12.10 № 395 «Про схвалення обласної Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на 2011/16 роки.

 

Усі питання, зазначені у розділі ІІІ „Питання, що будуть вивчатися з метою прискорення соціально-економічного розвитку області ”, розглянуто.
Інформація від структурних підрозділів облдержадміністрації, зазначена у розділі ІV плану „Перелік документів центральних органів влади та розпоряджень голови облдержадміністрації для перевірки їх виконання у порядку контролю”, надійшла до відділу діловодства та документообігу і сектору контролю апарату облдержадміністрації вчасно і в повному обсязі.

Організаційно-масові заходи проведено всі.

Питання, що подаються структурними підрозділами обласної державної адміністрації для включення їх до плану роботи, в обов’язковому порядку попередньо погоджуються із заступником голови обласної державної адміністрації.

У разі відсутності пропозицій, обласна державна адміністрація інформується письмово.

Версія для друку