Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Звіт про діяльність ОДА за I квартал 2017 року

26 Липня 2017 • 07:15

Кіл-сть переглядів: 452

Згідно з підпунктом 1 пункту 4 протокольного рішення засідання Кабінету Міністрів України від 25.07.2005 № 37, інформуємо про виконання заходів, передбачених планом роботи обласної державної адміністрації за I квартал 2017 року.

Відповідно до розділу І плану роботи облдержадміністрації розглянуто шістдесят два питання:
1. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2016-2020 роки та до Порядків використання коштів обласного бюджету відповідно до Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2016-2020 роки.
2. Про внесення змін у регіональну програму інформатизації на 2017-2019 роки.
3. Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, НКРЕКП щодо скасування абонплати за підключення до системи газопостачання.
4. Про затвердження Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг в Житомирській області на 2017 рік.
5. Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії та виділення
особливо захисних лісових ділянок по ДП «Науково-дослідний інститут радіосистем» Житомирської області.
6. Про затвердження кошторису витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2017 рік.
7. Про внесення змін у додаток до рішення обласної ради від 24.12.15 № 29 «Про Програму інформаційної діяльності обласної державної адміністрації та розвитку інформаційного простору області на 2016-2018 роки».
8. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального підприємства „Аптека, Міжлікарняна” Житомирської обласної ради.
9. Про Програму матеріально-технічного забезпечення, підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби особовим складом Житомирського прикордонного загону та Управління Служби безпеки України в Житомирській області на 2017 – 2020 роки.
10. Про звернення депутатів Житомирської обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо необхідності підвищення розміру пенсій не нижче рівня фактичного прожиткового мінімуму.
11. Про звернення депутатів обласної ради до Державної служби геології та надр України щодо анулювання спеціальних дозволів на користування надрами.
12. Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по державному підприємству дослідного господарства «Нова перемога» Інституту сільського господарства Полісся НААН Житомирської області.
13. Про підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам освіти.
14. Про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Житомирської області.
15. Про звернення депутатів обласної ради щодо скасування ввізного мита на імпорт новітнього обладнання та технологій, що використовуються у виробничому циклі підприємств.
16. Про припинення дії рішення обласної ради від 22.11.12 № 676 “Про затвердження Положення про порядок формування тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій”.
17. Про внесення змін у додаток до рішення обласної ради від 22.12.16 № 417 «Про комплексну програму розвитку малого і середнього підприємництва у Житомирській області на 2017-2020 роки».
18. Про звернення до Державного агентства земельних ресурсів України щодо внесення змін у Типовий договір оренди земельної частки (паю).
19. Про звернення депутатів обласної ради до районних державних адміністрацій та місцевих рад усіх рівнів щодо співфінансування державної бюджетної програми «Державне пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників» за обласною Програмою «Власний дім».
20. Про внесення змін до Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки.
21. Про звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.
22. Про зняття з контролю рішень обласної ради.
23. Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.
24. Про розподіл використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, на 2017 рік.
25. Про затвердження звітів.
26. Про хід виконання Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки.
27. Про звіт голови обласної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2016 рік.
28. Про звернення депутатів обласної ради до Прем’єр-міністра України, Верховної Ради України щодо збільшення оплати праці у сфері охорони здоров’я, збільшення медичної субвенції державного бюджету на 2017 рік.
29. Про внесення змін до контракту з начальником Житомирського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Житомирської обласної ради.
30. Про зміну назви та затвердження Статуту комунальної установи «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації» Житомирської обласної ради в новій редакції.
31. Про звільнення Довжик Н.Г.
32. Про підтримку звернення Івано-Франківської обласної ради.
33. Про розгляд клопотання Державної служби геології та надр України щодо погодження надання спеціального дозволу на користування надрами ПП «Луч».
34. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Положення про комунальний заклад „Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків” Житомирської обласної ради.
35. Про інформацію прокурора Житомирської області щодо результатів діяльності органів прокуратури Житомирської області у 2016 році.
36. Про внесення змін до складу президії обласної ради.
37. Про затвердження розпоряджень голови обласної державної адміністрації.
38. Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2016 рік.
39. Про передачу у комунальну власність територіальної громади міста Житомира нерухомого майна за адресою: Житомирський район, с. Іванівка, вул. Санаторна, 4.
40. Про списання основних засобів.
41. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.
42. Про затвердження передавального акта Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради.
43. Про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради від 10.04.14 № 1159 „Про затвердження переліків та реєстру об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами та доповненнями.
44. Про списання автотранспортного засобу.
45. Про внесення змін до Програми забезпечення виконання Житомирською обласною державною адміністрацією повноважень, делегованих обласною радою на 2017-2020 роки.
46. Про списання медичного обладнання із балансів установ, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
47. Про зміну розміру орендної плати.
48. Про встановлення орендної плати бюджетним установам.
49. Про передачу нерухомого майна, що перебуває на балансі комунального підприємства „Житомирський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції” Житомирської обласної ради.
50. Про службові жилі приміщення.
51. Про припинення діяльності комунального підприємства „Житомирський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції” Житомирської обласної ради шляхом ліквідації.
52. Про припинення комунальних підприємств „Аптека № 227” Житомирської обласної ради, аптека „Дитяча” Житомирської обласної ради ради шляхом приєднання до комунального підприємства „Аптека „Міжлікарняна” Житомирської обласної ради.
53. Про внесення змін у рішення обласної ради від 26.11.15 № 13 «Про обрання складу постійних комісій обласної ради», зі змінами.
54. Про встановлення орендної плати за користування боксерським рингом.
55. Про переукладення контракту з Журбенком П.Ю.
56. Про внесення змін до контракту з директором комунальної установи „Володарсько-Волинський психоневрологічний інтернат” Житомирської обласної ради.
57. Про внесення змін до контракту з директором Любарського психоневрологічного інтернату Житомирської обласної ради.
58. Про внесення змін до контракту з директором музею космонавтики ім.С.П. Корольова Житомирської обласної ради.
59. Про внесення змін до контракту з директором Березівського психоневрологічного інтернату Житомирської обласної ради.
60. Про внесення змін до контракту з директором Бердичівського педагогічного коледжу Житомирської обласної ради.
61. Про внесення змін до контракту з директором Кмитівського музею образотворчого мистецтва ім. Й.Д. Буханчука Житомирської обласної ради.
62. Про призначення генерального директора комунального підприємства «Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І.А. Кочерги» Житомирської обласної ради.

 

Згідно з розділом ІІ плану роботи облдержадміністрації заплановано і розглянуто питання:
1. Про підсумки роботи із зверненнями громадян у 2016 році та забезпечення виконання вимог законодавства України щодо розгляду звернень громадян.
2. Про підсумки оздоровлення і відпочинку дітей області протягом 2016 року, завдання на 2017 рік.
3. Про порушення клопотання щодо нагородження почесною грамотою Кабінету Міністрів України Діхтієвського В.Г.
4. Про результати внутрішніх аудитів, проведених в структурних підрозділах облдержадміністрації у 2016 році.
5. Про заходи щодо легалізації трудових відносин, забезпечення мінімальних гарантій з оплати праці, підвищення рівня заробітної плати.

 

Усі питання, зазначені у розділі ІІІ „Питання, що будуть вивчатися з метою прискорення соціально-економічного розвитку області ”, розглянуто.

Інформація від структурних підрозділів облдержадміністрації, зазначена у розділі ІV плану „Перелік документів центральних органів влади та розпоряджень голови облдержадміністрації для перевірки їх виконання у порядку контролю”, надійшла до відділу діловодства та документообігу і сектору контролю апарату облдержадміністрації вчасно і в повному обсязі.

 

Організаційно-масові заходи проведено всі.

 

Питання, що подаються структурними підрозділами обласної державної адміністрації для включення їх до плану роботи, в обов’язковому порядку попередньо погоджуються із заступниками голови обласної державної адміністрації.

У разі відсутності пропозицій, обласна державна адміністрація інформується письмово.

Версія для друку