Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: Черлідерки з Андрушівської територіальної громади активно готуються до демонстрації своєї майстерності в III етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». ФОТО. ВІДЕО

25 Березня 2024 • 11:02

Кіл-сть переглядів: 98

Нещодавно Андрушівська територіальна громада стала ареною нейморівних змагань з черліденгу у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». У заході взяли участь команди Андрушівського ліцею № 1, Андрушівського ліцею № 2 та Городківського ліцею. Усі учасниці демонстрували неймовірну згуртованість, енергію та майстерність, що робило змагання надзвичайно видовищними.

 

Палке протистояння завершилося перемогою команди “FLASH” з Андрушівського ліцею № 1, яка завоювала симпатії журі та глядачів своїми вправними виступами та креативним підходом.

 

Готуючись до наступного етапу змагань команда “FLASH”  вкладають усю свою пристрасть та енергію у тренування, аби показати ще кращі результати та зміцнити свої позиції у Всеукраїнській шкільній лізі. Їхня відданість та невгамовний дух надихають інших учасників громади долучатися до спортивного життя, показуючи, що згуртованість, працьовитість та позитивний настрій можуть перетворити будь-яку мрію у реальність.

 

Разом переможемо!

 

 

Версія для друку