Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: На Житомирщині розпочався III етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу. ВІДЕО

08 Квітня 2024 • 10:46

Кіл-сть переглядів: 60

У Радомишлі та в Бердичеві відбулися урочисті відкриття Третього (районного) етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу.

 

До заходів долучилися заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець, директор департаменту масового спорту та здоров’я нації Міністерства молоді та спорту України Сергій Тимофєєв, начальником управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергієм Козловцем та амбасадорка проєкту Юлія Єлістратова.

 

У Радомишльській громаді участь у змаганнях взяли 5 команд дівчат та хлопців з 7 навчальних закладів району. Кожен учасник показав індивідуальну майстерність й здатність працювати в команді, підкресливши важливість згуртованості й взаємодопомоги.

 

На Бердичівщині позмагатися за командну першість прибуло 10 спортивних колективів хлопців. Всі учасники, попри змагальний характер турніру, виявили високий ступінь взаємоповаги та дружби. Адже спорт – це не лише про перемоги, а й про розвиток особистості та зміцнення спільноти.

 

 Усі результати змагань III етапу – ТУТ.

 

Підтримуйте свою улюблену команду.

 

#разомпереможемо #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion

 

Версія для друку