Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: У Житомирі завершився міський етап змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” з черліденгу. ФОТО. ВІДЕО

27 Березня 2024 • 12:58

Кіл-сть переглядів: 65

На спортивній арені ліцею №23 міста Житомир завершився міський етап змагань з черліденгу, який став яскравою подією в рамках проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”. Більше ніж сто талановитих дівчат з 10 ліцеїв Житомирської міської територіальної громади продемонстрували свої навички, грацію та жагу до перемоги.

 

Змагання відзначилися не лише неймовірними виступами, але й високим рівнем організації. Почесний гість заходу, Андрій Боляк, заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, підкреслив важливість подібних заходів для розвитку дитячого та юнацького спорту в країні.

«Я неймовірно радий бути сьогодні тут разом з вами. Радий, що у Житомирі така велика кількість учасників приєдналася до змагань «Пліч-о-пліч». Ви – це те, що надихає нас усіх сьогодні. Бажаю успіхів усім командам! Ваша праця, наполегливість і відданість спорту є основою для майбутніх перемог. Кожен з вас вже є переможцем, адже ви обрали шлях розвитку, самовдосконалення та командної роботи», – звернувся до учасниць Андрій Боляк.

Особливо дивовижним став флешмоб “Порічка”, який для учасників провела Наталія Боляк, майстер спорту України. Цей момент став одним із найяскравіших у програмі змагань, демонструючи не лише фізичну підготовку дівчат, але і їх здатність до командної роботи та синхронності.

 

Змагання виявилися напруженими та непередбачуваними.

 

За результатами змагань визначено переможців!

 

І місце – команда ліцею №36

ІІ місце – команда ліцею №26

ІІ місце – команда ліцею №27

ІІІ місце – команда ліцею №20

 

Щирі вітання переможцям змагань, бажаємо успіхів у подальших етапах!

 

 

Версія для друку