Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: У Житомирському районі є перші фіналісти  III етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» зі спортивного орієнтування

15 Квітня 2024 • 14:37

Кіл-сть переглядів: 40

У Радомишлі відбувся III етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» зі спортивного орієнтування серед учнівських команд Житомирського району. Змагання зібрали 15 команд з різних закладів загальної середньої освіти, які вже визначились як переможці територіального етапу.

 

Юні спортсмени оснащені картами, компасами та чіпами для фіксації проходження контрольних пунктів, вирушили на визначену дистанцію з метою якомога швидше її подолати. Завдання учасників полягало у точному визначенні маршруту і знаходженні контрольних пунктів, що було ключем до успіху.

 

Результати змагань показали високий рівень підготовки та майстерності учнів. Так, бронзовим призером стала команда Радомишльського опорного ліцею №2. Срібні медалі здобула команда ліцею №16 міста Житомир. Чемпіонський титул і право представляти Житомирський район на обласному етапі змагань виборола команда Коростишівського ліцею №5.

 

Вітаємо всіх учасників змагань, особливо переможців та призерів. Вдячні тренерам і організаторам за їхню роботу та підтримку молодих спортсменів. Бажаємо успіхів командам у подальших спортивних стартах та надихаємо всіх девізом: “Разом переможемо!”

 

#плічопліч #разомпереможемо #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion

 

 

 

 

Версія для друку