Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: Завершився ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у територіальних громадах Бердичівського району

15 Березня 2024 • 11:00

Кіл-сть переглядів: 74

Завершився ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у територіальних громадах Бердичівського району серед команд закладів загальної середньої освіти.

 

Захід проходив у спортивній залі Маркушівського ліцею, забрендованому спеціально під шкільні ліги «Пліч-о-пліч» та зібрав команди-переможниці (І-ІІІ місця) з усіх п’яти видів спорту. А це баскетбол, волейбол, футзал, черліденг та спортивне орієнтування.

 

Відповідно до зіграних ігор, перемогу майже у всіх видах спорту здобули учні Маркушівського ліцею, поступившись тільки по футзалу команді з Великої П’ятигірки. За бездоганну підготовку до змагань Грамотою Райгородоцької сільської ради був нагороджений вчитель фізичної культури Маркушівського ліцею Сергій Михальченко.

 

Завершальна частина заходу запам’яталася не лише урочистими нагородженнями, але й неймовірними виступами переможних команд з черліденгу та захопливими спортивними естафетами, що додали святу атмосферу радості та змагального духу.

 

Цей турнір став змаганням спортивної майстерності, духу й справжнім святом єдності та товариства серед учнів.

 

“Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” продовжують об’єднувати учнів та вчителів навколо ідеї здорового способу життя, демонструючи важливість командної роботи, взаємопідтримки та прагнення до перемоги.

 

Версія для друку