Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: Житомирський ліцей №27 – переможець IV етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» з волейболу серед дівчат. ФОТО. ВІДЕО

21 Травня 2024 • 14:15

Кіл-сть переглядів: 41

Нещодавно у Житомирі відбувся IV етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» з волейболу серед дівчат, який об’єднав чотири волейбольні команди для боротьби за право представляти Житомирщину на всеукраїнському етапі.

 

Змагання стали яскравою подією для всіх учасників та глядачів. Кожна команда продемонструвала високий рівень майстерності та неабияку старанність, що зробило кожну гру напруженою та захопливою.

 

Результати змагань:

  1. Житомирський ліцей №27 – переможець змагань. Команда продемонструвала впевненість та злагоджену гру, що дозволило їм заслужено зайняти перше місце.
  2. Команда Жеревецького ліцею Лугинської сільської ради – виборола друге місце, показавши стійкість і витривалість у кожному матчі.
  3. Команда Ємільчинського ліцею №2 – здобула третє місце, виявивши відмінну техніку та командний дух.
  4. Команда Бердичівської гімназії №17 – посіла четверте місце, але також залишила яскравий слід у змаганнях завдяки своїй боротьбі та наполегливості.

 

Ці змагання стали чудовою можливістю для юних спортсменок показати свої вміння та розкрити потенціал. Вітаємо всіх учасниць змагань і бажаємо нових перемог та досягнень у майбутньому!

 

 

 

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion

 

Версія для друку