Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко: Урочисте відкриття фінального етапу Всеукраїнських змагань шкільних ліг “Пліч-о-пліч”

13 Червня 2024 • 11:59

Кіл-сть переглядів: 17

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступник начальника ОВА Юрій Денисовець, керівники профільних структурних підрозділів ОВА та спортивна спільнота області 12 червня разом з юними спортсменами Житомирщини взяли участь в урочистому відкритті фінального етапу Всеукраїнських змагань шкільних ліг “Пліч-о-пліч”.

 

7 команд, 68 учасників, кращі з кращих. Кожен з них вже є переможцем, адже вони стали першими у нечуваній конкуренції попередніх чотирьох етапів змагань шкільних ліг.

 

Разом з почесними гостями відкриття фінального етапу генерал-лейтенант ГУР Кирилом Будановим, першим чемпіоном світу з дзюдо Незалежної України Георгієм Зантараям, виконуючим обовʼязки міністра молоді та спорту Матвієм Бідним побажали нашим спортсменам перемоги.

 

“Впевнений, що наші хлопці та дівчата продемонструють не лише свої спортивні здібності, але й незламний характер та прагнення перемагати незважаючи ні на що. Вся Житомирщина буде вболівати за вас у фінальних змаганнях «Всеукраїнських шкільних ліг»! Бажаємо вам удачі та Перемоги!”, — підкреслив Віталій Бунечко.

 

 

Версія для друку