Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ПрозорістьТаПідзвітність: аналізуємо закупівлі

03 Липня 2024 • 14:48

Кіл-сть переглядів: 10

Робоча група «Прозорість та Підзвітність» при обласній військовій адміністрації продовжує аналіз публічних закупівель, які були оголошені різними суб’єктами господарювання області.

 

Так, Коростенське КП “ВОДОКАНАЛ” оголосило закупівлю на суму 1 млн 372 тис грн.  В аукціоні взяли участь два учасника, один з яких був дискваліфікований через помилки в тендерній документації, а пропозиція іншого учасника (ТОВ «Альхім») на сьогоднішній день перебуває на етапі  кваліфікації.

 

КНП “Коростеньська центральна районна лікарня” Ушомирської сільської ради – оголосило закупівлю спеціального медичного приладдя  на суму майже 511 тис грн. Аукціон відбувся, переможцем став ТОВ «ГЕОСАНТРІС» з пропозицією 509 тис 950 грн.

 

Також варто зазначити, що районною робочою групою опрацьовані закупівлі, які є дороговартісними, але необхідними, зокрема:

 

– КНП “Коростенська центральна районна лікарня” Ушомирської сільської ради – оголосило закупівлю розробки проєктно-кошторисної документації по об’єкту: «Реконструкція приміщень лікарні під медичний реабілітаційний центр” на суму 2,6 млн грн. Аукціон було відмінено з підстав виявлення у тендерній документації суперечностей з чинним законодавством.

 

– КНП «Коростенська центральна міська лікарня Коростенської міської ради» – оголосило закупівлю «Будівництво та встановлення сонячної електростанції на території КНП на суму майже 5 млн 457 тис грн.  вказана закупівля оголошена повторно. Першого разу була скасована замовником, а вдруге пропозиції надав лише один учасник  ТОВ “Науково – виробнича фірма “ТЕРМОУНІВЕРСАЛ”.

 

Приділяють увагу органи місцевого самоврядування  допомозі Збройним Силам України та територіальній обороні, в зв’язку з чим  були оголошені наступні публічні закупівлі:

 

– «Акумулятори для квадрокоптерів» на суму 266 тис грн. та «Передавач перешкод купольний для захисту техніки» на суму 320 тис грн. — це виконавчий комітет Коростенської міської ради.

 

Ушомирська сільська рада оголоисла закупівлю квадрокоптерів FPV на суму 230 тис  грн.

 

Проаналізовані закупівлі є законодавчо і технічно обґрунтованими з додаванням необхідних документів.

 

Робоча група «Прозорість та Підзвітність» продовжує здійснювати контроль щодо використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

Версія для друку