Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Робоча група “Прозорість та підзвітність” при Бердичівський РВА проводить аналіз оголошених тендерних закупівель у 2024 році

01 Березня 2024 • 12:06

Кіл-сть переглядів: 37

З 01 січня 2024 року 10 територіальними громадами Бердичівського району та їх головними розпорядниками коштів проводяться закупівлі, зокрема електричної енергії, газу, бензину та дизелю, продуктів харчування, медикаментів та послуг з перевезення. В цілому порушень та нецільових спрямувань коштів не виявлено.

 

Також на офіційному веб-сайті Бердичівської районної військової адміністрації запроваджено прийом повідомлень від громадськості про виявлені факти нецільового використання коштів.

 

Крім того, ведуться переговори з громадської організацією «Грім» з метою її залучення до здійснення контролю за використання коштів в рамках діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність”.

 

Також 19 січня 2024 року проведено установчу зустріч робочої групи «Прозорість і підзвітність», де обговорено напрямки співпраці, шляхи та способи здійснення контролю за використанням коштів. Зокрема заступником керівника Бердичівської окружної прокуратури Оленою Висоцькою, запропонована співпраця щодо здійснення моніторингу закупівель в системі Прозоро та обміну інформацією.

Версія для друку