Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко: Продовжуємо діяльність робочої групи «Прозорість та підзвітність»

05 Січня 2024 • 15:48

Кіл-сть переглядів: 126

Сьогодні, 05 січня, відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність.

 

Участь у заході взяли начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступник начальника ОВА Олександр Федько, начальники РВА та представниками правоохоронних органів Житомирської області.

 

“Минулого року нам вдалося зробити досить багато задля запобігання можливим корупційним ризикам при використанні бюджетних коштів, пріоритезації витрат бюджетів всіх рівнів для допомоги військовим та економії коштів завдяки всебічному аналізу та контролю бюджетних закупівель”, — сказав Віталій Бунечко.

 

Начальник Житомирської ОВА також повідомив, що Житомирщина стала одним з трьох регіонів України, де Національним агентством із запобігання корупції зафіксовано найменшу кількість записів в реєстрі корупціонерів. Крім того, минулого року Житомирська ОВА, за даними моніторингу ПРООН, була визнана одним із лідерів у гарантуванні інформаційних прав в умовах воєнного стану.

 

“Війна продовжується і підтримка Збройних сил України, наших героїв та їх родин залишаються нашим найголовнішими пріоритетами. Тому необхідно й надалі ретельно аналізувати доцільність витрат бюджетних коштів і віддавати перевагу допомозі військовим. Певен, що спільними зусиллями ми зможемо забезпечити справедливий та прозорий розподіл коштів з урахуванням особливостей воєнного часу!”, — підкреслив Віталій Бунечко.

Нагадаємо, що в грудні на круглому столі було підсумки роботи робочої групи “Прозорість та підзвітність”  за два місяці 2023 року.

 

 

 

Версія для друку