Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

1 лютого завершується прийом заявок книговидавничих проектів

22 Січня 2016 • 13:43

Кіл-сть переглядів: 618

Нагадуємо, що 1 лютого 2016 року – кінцевий термін, коли можна подати заявку книговидавничого проекту до програми соціально значущої літератури місцевих авторів за кошти обласного бюджету.

 

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА приймає пропозиції лише від видавництв та видавничих організацій різних форм власності. Тобто автор сам обирає видавництво, яке подасть від нього заявку і з яким йому буде комфортно працювати. Обов’язкова умова – і автори, і видавництва мають бути місцевими.

 

Перелік документів:

 

– заявка від видавництва із такими відомостями: рецензія, розширена анотація, обґрунтування соціальної значущості видання, основні технічні параметри (формат, обсяг, тираж), інформація про автора, авторський колектив, упорядника, ступінь готовності, попередній кошторис, орієнтовний термін випуску. Зразок заявки Ви можете завантажити тут;

 

– копія свідоцтва про внесення суб’єкта видавничої справи до Державного реєстру видавців, виготівників і розповсюджувачів видавничої продукції.

 

Перелік проектів, які видаватимуться за кошти обласного бюджету, буде сформовано під час засідання експертної ради за участю авторів та видавців, шляхом голосування.

Чекаємо на Ваші заявки за адресою: 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 1, каб. 236. Довідки за тел. (0412) 47-50-19.

Версія для друку