Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

10 років гарантії мають давати підрядники на капітальні ремонти доріг – доручення голови ОДА

02 Квітня 2018 • 11:25

Кіл-сть переглядів: 476

110 років гарантії на капітальний ремонт доріг та 5 років на поточний середній ремонт мають давати підрядники, які хочуть працювати у Житомирській області.

 

Таке доручення дав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

 

Про це він повідомив 29 березня у прямому ефірі на каналі СК1.

 

«Потрібно розуміти, що 615 млн грн, які нам дали на місцеві дороги, не достатньо, але ми намагатимемося максимально правильно розподіляти кошти, щоб зробити якомога більше. Я дав доручення – 10 років гарантії мають давати підрядники, які роблять капітальні ремонти, поточний середній ремонт – 5 років. Це буде обов’язкова умова у тендерах, які проводитимуться в області», – наголосив Ігор Гундич.

 

За його словами, підрядники, які робили ремонти доріг у минулому році, теж нестимуть відповідальність за неякісну роботу.

 

«Коли ми формували бюджет, передбачили 400 тисяч гривень на експертизу доріг, які будували у минулому році. У квітні обов’язково проведемо таку експертизу, і ті будівельники, які погано зробили дороги, будуть або доробляти, або переробляти. Це я гарантую», – зазначив керівник області.

 

Також Ігор Гундич додав, що в на Житомирщині вже провели тендер на експлуатаційне обслуговування, ямкові і поточні ремонти доріг, тому у квітні розпочнуться ямкові ремонти на найбільш аварійних ділянках.

Версія для друку