Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

1200 заяв за півдня до поліції Житомира. ФОТО

02 Жовтня 2015 • 12:37

Кіл-сть переглядів: 1 056

 

Сьогодні, 2 жовтня, відбулася офіційне відкриття набору до нової поліції міста Житомира. На заході були присутні Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, начальник патрульної поліції Києва Олександр Фальцевич, керівництво області та міста.

 

«В Житомирі ми наберемо 230 полісменів. 9 жовтня 2015 року ми запустимо дорожній патруль Київ – Житомир, який повністю замінить працівників ДАІ. Поки що, це буде під кураторством міста Києва, а як тільки дорожній патруль буде і в Житомирі, вони замінять киян», – сказав Арсен Аваков, додавши, що кожен міліціонер, який зараз служить державі, повинен для себе вирішити: готовий він іти в поліцію чи ні.

 

Сергій Машковський привітав житомирян зі значимою подією. «Сьогодні наша країна докорінно змінюється. Курс на євроінтеграцію має важливе значення для здійснення внутрішніх реформ в Україні. Зараз ми є свідками реформування системи правоохоронних органів. І це не просто зміна назви. Це нова структура, нове мислення, нові методи роботи», – сказав він.

 

Сьогодні, в перший день прийому документів, 1200 бажаючих подали свої анкети. Керівник області закликав всіх бажаючих  вступати до лав нової поліції: «Зараз є реальна можливість змінити країну. Прийдіть та реформуйте», – сказав Сергій Машковський.

 

Керівник області побажав всім успіхів, натхнення, впевненості та жодних сумнівів.

 

До 23 жовтня  триватиме набір кандидатів до нової поліції міста Житомира, далі буде конкурсний відбір: це тести, фізичні випробування, співбесіда, і безпосередньо навчання почнеться 7 грудня 2015 року.

 

За попередніми даними 15 лютого у Житомирі буде випуск поліцейських, які розпочнуть  патрулювання.

 

Версія для друку