Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

20 років Житомирській приватній гімназії «Ор Авнер»

20 Березня 2018 • 17:35

Кіл-сть переглядів: 260

Сьогодні, 20 березня, в стінах Житомирського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги своє 20-річчя відсвяткувала Житомирська приватна гімназія «Ор Авнер». Привітати навчальний заклад прийшли його колектив, учні, випускники, батьки та ті, хто протягом всього часу існування гімназії допомагав у її розбудові.

 

Почесними гостями свята став Віце-прем’єр міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко та мер міста Сергій Сухомлин.

 

«Ми є велика країна, яка поєднує традиції різних націй. Тому, саме сьогодні хочу подякувати вам  за те, що ви робите двадцять років, за те, що створили і колектив, і той заклад, який виховує сучасне покоління. Ви створили династію, побудували традицію. Бажаю вам продовжувати цей шлях, а ми в свою чергу будемо вас підтримувати!» – побажав керівництву гімназії Геннадій Зубко.

 

Всі присутні змогли познайомитись з історією навчального закладу, його традиціями та насолодитись талантами учнів.

 

Довідково. Житомирська приватна гімназія «Ор Авнер» була створена при підтримці фонду «Ор Авнер». Це навчальний заклад нового типу з поглибленим вивченням англійської мови та івриту. Житомирська приватна гімназія занесена до літопису сучасної освіти та науки України. За вагомий вклад в розвиток освіти їй присвоєно звання «Флагман сучасної освіти України».

Версія для друку