Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

24 квітня відбудуться установчі збори з формування громадської ради при ОДА

23 Квітня 2015 • 14:38

Кіл-сть переглядів: 928

24 квітня 2015 року о 15.00 год. у великій залі облдержадміністрації відбудуться установчі збори з формування нового складу громадської ради при ОДА.

 

На участь у зборах запрошено 176 представників, делегованих від інститутів громадянського суспільства (у том числі 2 представники від ЗМІ, документи яких додатково опрацьовувала ініціативна група). Також на установчих зборах вирішуватиметься питання щодо можливості включення ще 4 представників інститутів громадянського суспільства, які станом на 14.04.2015 (кінцеву дату прийняття) подали неповний пакет документів. За таку пропозицію проголосувала ініціативна група, останнє засідання якої пройшло 23 квітня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути.

 

Реєстрація делегованих кандидатів у члени громадської ради проводитиметься із 14.30 год. у холі на 4 поверсі ОДА за наявності паспортів чи інших документів, що засвідчують особу, та з видачею карток для голосування. Кандидати у члени громадської ради розміщуватимуться у центральному ряду великої зали (для зручності підрахунку голосів) на час проведення установчих зборів.

 

На порядок денний установчих зборів пропонується внести такі питання:

 

  1. Затвердження порядку денного та регламенту виступів на установчих зборах.
  2. Обрання робочих органів установчих зборів (головуючого на установчих зборах, секретаря зборів та лічильної комісії).
  3. Затвердження кількісного складу громадської ради при ОДА.
  4. Обрання нового складу громадської ради при ОДА (у випадку обмеження кількості членів громадської ради. Якщо кількісний склад затверджено менше, ніж 176 – проводиться рейтингове голосування).
  5. Обрання голови та секретаря громадської ради.
  6. Обрання робочої групи для підготовки першого засідання громадської ради (підготовки пропозицій щодо структури, положення та ін.).
  7. Різне.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

Версія для друку