Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

2,7 тис. правоохоронців на Житомирині забезпечують правопорядок під час виборів

25 Жовтня 2015 • 07:31

Кіл-сть переглядів: 511

У всіх районах області та у м. Житомирі розпочали свою роботу виборчі дільниці вчасно і без порушень правопорядку. Охорону публічного порядку та безпеку громадян забезпечують працівники міліції та члени громадських формувань.

О 8-й годині 25 жовтня виборчі дільниці Житомирщини відчинились задля забезпечення волевиявлення громадян під час виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

В УМВС України в Житомирській області працює оперативний штаб, який координує діяльність усіх причетних до забезпечення охорони громадського порядку підрозділів міліції та добровільних помічників. Публічну безпеку під час волевиявлення громадян у регіоні охороняють 2,7 тис. правоохоронців. Повідомлень про грубі порушення правопорядку до міліції не надходило.
Разом з тим станом на 25 жовтня міліцією зареєстровано 76 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства в області, з них за останню добу – 14. Нині вся інформація перевіряється.

Водночас правоохоронці звертаються до всіх жителів області:
Шановні громадяни! Якщо вам стають відомі будь-які факти порушень, появи підозрілих осіб або інші протиправні дії, негайно повідомляйте за номером «102».

Версія для друку