Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#31героїчний: Сотні щирих побажань та слів глибокої вдячності Героям – на Житомирщині завершився патріотичний флешмоб. ФОТО

19 Серпня 2022 • 16:00

Кіл-сть переглядів: 684

31-й рік народження нашої держави ознаменований звитягою, нескореністю та непереможністю українців – вільних громадян європейської країни, яка для всього світу стала уособленням мужності та свободи.

 

Це новий етап Незалежності України, яку виборюють ціною свого життя наші захисники у героїчному протистоянні російським загарбникам.

 

На знак глибокої шани та подяки військовослужбовцям, які боронять нашу державу від ворога, за ініціативи Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної військової адміністрації проведено патріотичний флешмоб #31героїчний.

 

На 10 локаціях у Житомирській територіальній громаді було розміщено 40 синьо-жовтих стягів – за кількістю військових формувань Житомирської області, що наразі захищають Україну.

 

Жителі та гості Житомирщини долучилися до флешмобу та залишили на прапорі сотні щирих побажань та слів глибокої вдячності Героям українського війська, а також намальовані сердечка та відбитки долоньок – від найменших українців та україночок

 

Серед учасників флешмобу колективи кінотеатру ім. Івана Франка, Національного музею космонавтики імені С.П. Корольова, Житомирської обласної дитячої бібліотеки, Фольклорного ансамблю національного обряду «Родослав», Житомирського музичного фахового коледжу ім. В.С. Косенка, ФК «Полісся» та багато інших.

 

Житомирська ОВА дякує всім, хто взяв участь у патріотичному флешмобі на підтримку захисників України та зробив свій внесок у нашу спільну Перемогу!

 

Підписані прапори буде передано військовим частинам Житомирщини під час урочистостей у рамках відзначення  Дня Державного Прапора та 31-ї річниці Незалежності України.

 

Відлік нового етапу Незалежності України розпочато!

 

Україна Переможе!

 

Нагадаємо, що Юрій Денисовець відкрив благодійну виставку-продаж на підтримку Збройних Сил України.

 

Версія для друку