Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

4 міжнародні компанії проведуть аудит тарифів, – Прем’єр-міністр України

15 Травня 2015 • 12:41

Кіл-сть переглядів: 697

Чотири міжнародні компанії проведуть аудит тарифів на газ та електроенергію в Україні. Про це повідомив сьогодні, 15 травня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

 

«Я вчора провів нараду з НКРЕКП, “Нафтогазом”, “Украгазвидобуванням”. І у нас наступне рішення: всі тарифи, які встановлені незалежним органом, – підкреслюю, це не Уряд, а незалежний орган, – повинні пройти аудит найбільших 4-х міжнародних компаній. І ми тоді закриємо цю політологічну лавку про те, хто бореться за долю українців”, – заявив Глава Уряду.

 

Для того, аби українці не так суттєво відчували підвищення тарифів, запроваджено новий спрощений порядок одержання субсидій. Нагадаємо, порядок передбачає одержання допомоги на оплату комунальних послуг залежно від потреби родини. Порахувати орієнтовну суму можливого нарахування субсидій можна за допомогою калькулятора розрахунку субсидій.

 

Крім того, цьогоріч одержати субсидію може кожна сім’я, крім тих, які здійснили покупку на понад 50 тис.грн. у 2014 році. Жодних інших обмежень немає. До місцевого органу соціального захисту населення потрібно подати лише 2 документи – заяву та декларацію, які надійшли поштою.

 

В Житомирській області, за попередніми даними, право на одержання субсидій мають близько 200 тис. сімей.

 

Завантажити бланки документів для одержання субсидії та ознайомитися з необхідною інформацією ви можете у рубриці «Все про субсидії».

 

 

 

Версія для друку