Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

5,3 мільярда гривень додатково на потреби армії

13 Серпня 2015 • 09:11

Кіл-сть переглядів: 574

Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про внесення змін до закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» (щодо збільшення видатків для потреб оборони та безпеки)». Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

«Повернуто з підписом президента 11 серпня», – йдеться в повідомленні щодо останнього етапу проходження документа.

В межах затверджених показників державного бюджету України на 2015 рік, на фінансування заходів з проведення антитерористичної операції цей закон передбачає збільшення витрат в сумі 5,3 млрд грн.

У зв’язку з продовженням заходів, пов’язаних із мобілізацією, на фінансування невідкладних потреб Міністерства оборони пропонується скерувати 5,1 млрд грн. Для забезпечення безперебійного харчування особового складу та на фінансування потреб інших силових структур виділяється 158,7 млн грн.

Збільшення витрат силовим структурам передбачено забезпечити за рахунок скорочення витрат і кредитів загального фонду інших головних розпорядників коштів та зарахування до загального фонду 200 млн грн (85% замість 15%) плати за надання інформації з державних реєстрів, утримувачем яких є Міністерство юстиції.

Нагадаємо, що першопочатково в держбюджеті-2015 на оборону було закладено 80 млрд грн.

Версія для друку