Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

90 тис. жителів Житомирщини стали учасниками Олімпійського тижня та уроку – відділення НОК в області

24 Жовтня 2016 • 14:20

Кіл-сть переглядів: 435

Про розвиток Олімпійського руху на Житомирщині, проведення заходів у рамках Олімпійського тижня та Олімпійського уроку говорили сьогодні, 24 жовтня, на засіданні виконкому відділення НОК України в Житомирській області.

 

У засіданні взяли участь начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь, голова відділення Олександр Оніщук, заступник голови відділення Леонід Самунь, члени виконкому.

 

Як повідомив Леонід Самунь, на Житомирщині у заходах до Олімпійського тижня та Олімпійського уроку взяло участь більше 90 тис. осіб, що дало можливість активізувати розвиток фізичної культури і спорту серед усіх верств населення.

 

Світлана Гресь наголосила на необхідно посилення співпраці з управліннями та відділами освіти на місцях, адже зазвичай саме учні шкіл найбільше залучаються до спортивно-масових заходів.

 

Учасники засідання також обговорили проведення у грудні цього року звітно-виборчої Асамблеї відділення НОК України в області, де переобиратимуть голову відділення у зв’язку із закінченням строку його повноважень.

 

1

 

1

 

3

 

3

 

4

 

6

Версія для друку